![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво ЈА потреба помоћ у облику једног идиотс водич за мене мрежа 2 рачунара. Знам да обоје морају бити повезана путем мрежна картица и кабл и то је све сам не. некад су то повезани Желим рећи ПЦ2 омогућава да се моћи приступити и користити датотеке, документе о ПЦ1, али не бих ПЦ2 оскудица да буде у могућности за приступ мој кадуља програма и других приватних исправа је то могуће, како могу то учинити Много Хвала Пхил |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Други је тема била у праву форум, не морате то пост двапут.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта сте сугерирајући ок је било КСП или Виста.
Као што ви кажете, морате имати мрежна картица у сваком рачунару и укрижени кабл (није нормалан патцх) за спајање два. Можете поставити Дељење датотека на сваком од рачунара и дељење било које фасцикле / датотеке које сте изабрали. Ако користите КСП, морате да покренете чаробњака мреже на сваком рачунару, да бисте поставили Смалл Оффице / Хоме Нетуорк. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако желите да та рачунара имају приступ интернету најбољи кладити се ће бити купити рутери.
|
| |||
| |||
| Ыеп .... један рутери би било идеално .... тај начин главна рачунар не мора бити укључен за 2. ПЦ аццеес на интернету. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мрежна картица не препознаје мрежу / интернет | јеффпоулсен | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 17. јуна 2009 13:33 |
| 2 мрежних адаптера 1 ПЦ 1 мрежи? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 1 фебруар 2009 14:51 |
| Уни бежична мрежа не ради са десктоп - без мрежне адресе | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 16 октобар 2008 07:34 |
| Бежичне мреже - не шаље адреса мреже | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24. сеп 2008 07:37 |
| Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици | Роббие | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 20 новембар 2007 10:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |