![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені потрібна допомога у вигляді ідіотами керівництво для мене мережа 2 комп'ютерах. Я знаю, вони обидва повинні бути підключені через Мережева карта і кабель, і що все, що я ні. Як тільки вони пов'язані я хотів би сказати PC2 що дозволяє мати доступ і використання файлів, документів на PC1, але я не хотів би PC2 щоб мати можливість отримати доступ до своїх програм шавлія та інші приватні документи, чи можливо це, як я можу це зробити Many Thanks Філ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Інші теми до форумі, і немає необхідності розмістити його в два рази.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви пропонуєте в порядку або з XP або Vista.
Як ви сказали, вам знадобиться мережева карта на кожен комп'ютер і перехресного кабелю (не стандартний патч) для з'єднання двох. Ви можете налаштувати спільний доступ до файлів на кожному з комп'ютерів, і ділитися будь-якої папки / файли за вашим вибором. Якщо ви використовуєте XP, необхідно запустити майстер Мережі на кожному комп'ютері, щоб створити невелику офісу / домашньої мережі. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете, щоб ці комп'ютери також мають доступ до Інтернету Краще було б купити маршрутизатор.
|
| |||
| |||
| Да .... Маршрутизатор буде ідеальне .... Таким чином, основний комп'ютер не повинен бути включений на 2-е ПК accees Інтернету. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережева карта не визнають мережа / Інтернет | jeffpoulsen | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 червня 2009 13:33 |
| 2 Мережеві карти 1 ПК 1 Мережу? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 1 лютого 2009 14:51 |
| Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 жовтня 2008 07:34 |
| Бездротова мережа - мережа не посилає адреса | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 вересня 2008 07:37 |
| Eternal "Отримання мережевого адреси" на мережевої карти | Роббі | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 20 листопада 2007 10:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |