![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Един приятел току-що имаш к.с. докосване на екрана компютър с вградена уеб камера, но не е в състояние да го да работи, той има MSN и отидохме thro множеството всичко е ОК, но не и уеб камера картина "не може да се свърже като уеб камера тя не е по подразбиране, или то се използва от друга програма ", ние поставяме нормален уеб камера в USB и всичко работи ОК от помощ ще бъде голяма, благодарности |
|
| |||
| |||
| GPRS Здравей! Welcom до TCF ![]() Когато хората по интернет имат подобни проблеми. Винаги съм искал да се фиксира ги от разстояние. Свързване към компютър лица (когато проблемът позволява) и да го поправим този начин. Това е то много по-лесно за мен да знам какво се случва и диагностика на проблема. Тъй като вашият приятел е MSN Мога да се свързват отдалечено този начин. Така че, ако може да попитам, ако приятелят ти е наред с него, че се свързват с компютъра и се опитайте да разберете какво става, тогава аз ще се радвам да го направите. Аз ще взема само нуждата му MSN имейл адрес. Илия |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 27-ми октомври 2009 16:32 |
| Искам да купя нови телефона - Touch екран и хубав фотоапарат | robina80 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 22 април 2009 01:06 |
| HTC Touch / Спринт | mpenney | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 4 ноември 2008 15:52 |
| Windows 7, само докосване?!?! | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 6 | 12 Окт 2008 09:53 |
| Компютърна построен, нищо на екрана | Aceras | Общи Хардуер Чат | 21 | 4 февруари 2008 19:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |