menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

HP PC s dotykovým displejem zabudovaný v Webcam

Reply

Thread Nástroje
Old 3. listopadu 2007, 14:13
Nový člen skupiny

Nazdar,
A kamarád má jen tu dotykovou obrazovku hp PC s vestavěnou web kameru s, ale není schopen dostat se do práce, má msn a my jsme šli thro nastavené všechny byly v pořádku, ale ne webcam obraz "nemůže připojit jako web kamera není nastavena jako výchozí, nebo se používá jiný program ", jsme normální webová kamera s rozhraním USB a vše funguje OK

pomoci by bylo skvělé,
díky
Old 12.listopadu 2007, 18:15
Člen Skupina

Ahoj GPRS! Vítejte na TCF

Když lidé na internetu mají tyto druhy problémů. Vždycky jsem chtěl opravit nich vzdáleně. Připojte se k osobám počítači (pokud je problém dovoluje) a opravit tímto způsobem. Je pak mnohem jednodušší pro mě vědět, co se děje a diagnostikovat problémy.

Vzhledem k tomu, že váš přítel má MSN jsem mohl připojit vzdáleně tímto způsobem.

Takže pokud byste mohli požádat vašeho přítele, pokud je to ok, že jsem s ním připojit ke svému počítači a pokuste se zjistit, co se děje, tak budu rád, aby tak učinily.

Uvidíme jen msn jeho e-mailovou adresu.

Eliáš
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.