![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, A kamarád má jen tu dotykovou obrazovku hp PC s vestavěnou web kameru s, ale není schopen dostat se do práce, má msn a my jsme šli thro nastavené všechny byly v pořádku, ale ne webcam obraz "nemůže připojit jako web kamera není nastavena jako výchozí, nebo se používá jiný program ", jsme normální webová kamera s rozhraním USB a vše funguje OK pomoci by bylo skvělé, díky |
|
| |||
| |||
| Ahoj GPRS! Vítejte na TCF ![]() Když lidé na internetu mají tyto druhy problémů. Vždycky jsem chtěl opravit nich vzdáleně. Připojte se k osobám počítači (pokud je problém dovoluje) a opravit tímto způsobem. Je pak mnohem jednodušší pro mě vědět, co se děje a diagnostikovat problémy. Vzhledem k tomu, že váš přítel má MSN jsem mohl připojit vzdáleně tímto způsobem. Takže pokud byste mohli požádat vašeho přítele, pokud je to ok, že jsem s ním připojit ke svému počítači a pokuste se zjistit, co se děje, tak budu rád, aby tak učinily. Uvidíme jen msn jeho e-mailovou adresu. Eliáš |