![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Prijatelj je upravo dobio ks PC s zaslon osjetljiv na dodir ugrađenom u web cam, ali nije u mogućnosti da biste dobili Internet to funkcionirati, ima msn, a mi išli kroz set up sve je bilo ok, ali ne i webcam sliku "Nije moguće povezati se kao web cam nije postavljen kao zadani ili ga se koristi neki drugi program ", mi stavili normalnu web-cam na usb i sve radi OK bilo koji pomoć bi bilo velik, hvala |
|
| |||
| |||
| GPRS Hi! Welcom to TCF ![]() Kada ljudi preko interneta imati takve probleme. Uvijek sam željela popraviti ih izdaleka. Spojite se na računalo osobe (kada se problem dozvoljava) te na taj način popraviti. To je onda puno lakše za mene znati što se događa i dijagnosticirati problem. Budući da vaš prijatelj ima MSN bih mogao spojiti na daljinu koji način. Dakle, ako ste mogli pitati svog prijatelja, ako ga je u redu s njim da sam spojiti na njegovo računalo i pokušajte saznati što je gore, ja ću rado učiniti. Ja ću samo trebate njegov MSN adresu e-pošte. Ilija |