kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

HP érintőképernyős számítógép beépített web cam

Reply

Téma eszközök
Old November 3 2007, 14:13
Új tag Csoport

Default HP érintőképernyős számítógép beépített web cam

Szia,
Egy barátja csak kapott egy HP érintőképernyős számítógép beépített web kamera, de nem tudja, hogy ezt a munkát, ő is elment, és msn átnő létrehozása volt, minden OK, de nem webkamera kép "Nem lehet kapcsolódni a web cam nincs meg az alapértelmezett vagy használja egy másik program ", meg hogy egy normál web kamera USB, és minden működik OK

segítség lenne nagyszerű,
köszönöm
Old November 12, 2007, 18:15
Csoport tagja

Default HP érintőképernyős számítógép beépített web cam

Szia GPRS! Üdvözöljük a TCF

Amikor az emberek az interneten, hogy ilyen jellegű problémák. Én mindig szeretnék rögzíteni őket távolról. Csatlakozzunk a fő számítógépet (ha a probléma lehetővé teszi), és rögzíti, hogy módját. Ez aztán sokkal könnyebb nekem, hogy tudja, mi folyik itt, és diagnosztizálják a problémát.

Mivel a barátja MSN tudtam kapcsolódni távolról így.

Szóval, ha lehet kérni a barátod, ha baj vele, hogy csatlakozzunk a számítógépet, és próbálja meg kideríteni, mi a helyzet, akkor leszek boldog is.

Én csak szükség az MSN e-mail címét.

Elijah
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
IPod Touch evilfantasy Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 Október 27, 2009 16:32
Want to Buy Új Telefon - Touch Screen, és egy jó fényképezőgépet robina80 Laptopok, PDA-k & Mobiles 10 22. április 2009 01:06
HTC Touch / Sprint mpenney Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 4. november 2008 15:52
Windows 7 csak megérinteni?? 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 6 12. október 2008 09:53
Számítógép épült semmi a képernyőn Aceras Általános fémáru Chat 21 4. február 2008 19:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.