![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Egy barátja csak kapott egy HP érintőképernyős számítógép beépített web kamera, de nem tudja, hogy ezt a munkát, ő is elment, és msn átnő létrehozása volt, minden OK, de nem webkamera kép "Nem lehet kapcsolódni a web cam nincs meg az alapértelmezett vagy használja egy másik program ", meg hogy egy normál web kamera USB, és minden működik OK segítség lenne nagyszerű, köszönöm |
|
| |||
| |||
| Szia GPRS! Üdvözöljük a TCF ![]() Amikor az emberek az interneten, hogy ilyen jellegű problémák. Én mindig szeretnék rögzíteni őket távolról. Csatlakozzunk a fő számítógépet (ha a probléma lehetővé teszi), és rögzíti, hogy módját. Ez aztán sokkal könnyebb nekem, hogy tudja, mi folyik itt, és diagnosztizálják a problémát. Mivel a barátja MSN tudtam kapcsolódni távolról így. Szóval, ha lehet kérni a barátod, ha baj vele, hogy csatlakozzunk a számítógépet, és próbálja meg kideríteni, mi a helyzet, akkor leszek boldog is. Én csak szükség az MSN e-mail címét. Elijah |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IPod Touch | evilfantasy | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | Október 27, 2009 16:32 |
| Want to Buy Új Telefon - Touch Screen, és egy jó fényképezőgépet | robina80 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 22. április 2009 01:06 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 4. november 2008 15:52 |
| Windows 7 csak megérinteni?? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 6 | 12. október 2008 09:53 |
| Számítógép épült semmi a képernyőn | Aceras | Általános fémáru Chat | 21 | 4. február 2008 19:45 |
| Téma eszközök | |
| |