mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

HP kompiuteris su sensoriniu ekranu pastatytas Web cam

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 3, 2007, 14:13
Naujas Narys

Default HP kompiuteris su sensoriniu ekranu pastatytas Web cam

Labas,
Draugas neseniai gavo HP kompiuteris su sensoriniu ekranu pastatytas web cam, bet negali gauti jį į darbą, jis turi msn ir nuėjome iki galo sukurta viskas buvo ok, bet ne kamera vaizdą "Nepavyko prisijungti web cam, kaip nėra numatytoji arba ji yra naudojama kitos programos ", mes įdėti normalus web cam į USB ir viskas veikia OK

Any help būtų didelė,
ačiū
Old Lapkritis 12, 2007, 18:15
Narys

Default HP kompiuteris su sensoriniu ekranu pastatytas Web cam

Hi GPRS! Welcom į TCF

Kai žmonės per internetą turėti tokių problemų rūšių. Aš visada kaip juos pašalinti nuotoliniu būdu. Prisijungimas prie kompiuterio asmenų (kai problema leidžia tai daryti) ir nustatyti, kad taip. Tai tada daug lengviau man žinoti, kas vyksta ir diagnozuoti problemą.

Kadangi Jūsų draugas MSN galėčiau prisijungti, kad nuotoliniu būdu.

Taigi, jei galite paprašyti draugo, jei jis yra ok su juo, kad man prisijungti prie savo kompiuterio ir pabandykite išsiaiškinti, kas atsitiko, tai aš mielai tai padaryti.

Aš tiesiog reikia savo MSN el.

Elijas
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IPod Touch evilfantasy Sound, Speakers & MP3 Players 1 27 spalis 2009 16:32
Norite nusipirkti naują telefoną - jutiklinis ekranas ir gerą fotoaparatą robina80 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 10 Balandis 22, 2009 01:06
HTC Touch / Sprint mpenney Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 4 lapkritis 2008 15:52
Windows 7 tik prisiliesti?!?! 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 6 12 spalis 2008 09:53
Kompiuterių pastatytas, niekas ekrane Aceras General Hardware Chat 21 4 vasaris 2008 19:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.