menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

HP PC s dotykovým displejom zabudovaný v Webcam

Reply

Thread Tools
Old 3. novembra 2007, 14:13
Nový člen skupiny

Default HP PC s dotykovým displejom zabudovaný v Webcam

Nazdar,
A kamarát má len tú dotykovú obrazovku hp PC s vestavěnou web kameru s, ale nie je schopný dostať sa do práce, má msn a my sme šli throat nastavené všetky boli v poriadku, ale nie webcam obraz "nemôže pripojiť ako web kamera nie je nastavená ako predvolené, alebo sa používa iný program ", sme normálne webová kamera s rozhraním USB a všetko funguje OK

pomoci by bolo skvelé,
vďaka
Old 12.Novembra 2007, 18:15
Člen Skupina

Default HP PC s dotykovým displejom zabudovaný v Webcam

Ahoj GPRS! Vitajte na TCF

Keď ľudia na internete majú tieto druhy problémov. Vždy som chcel opraviť nich vzdialene. Pripojte sa k osobám počítači (ak je problém dovoľuje) a opraviť týmto spôsobom. Je potom oveľa jednoduchšie pre mňa vedieť, čo sa deje a diagnostikovať problémy.

Vzhľadom k tomu, že Váš priateľ má MSN som mohol pripojiť vzdialene týmto spôsobom.

Takže ak by ste mohli požiadať vášho priateľa, ak je to ok, že som s ním pripojiť k svojmu počítaču a pokúste sa zistiť, čo sa deje, tak budem rád, aby tak urobili.

Uvidíme len msn jeho e-mailovú adresu.

Eliáš
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IPod Touch evilfantasy Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 27. októbra 2009 16:32
Chcem si kúpiť nový telefón - dotykový displej a dobrý fotoaparát robina80 Notebooky, Mobily a PDA 10 22. apríla 2009 01:06
HTC Touch / Sprint mpenney Notebooky, Mobily a PDA 1 4. novembra 2008 15:52
Windows 7 iba dotknúť?? 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 6 12. októbra 2008 09:53
Počítač postavený, nič sa na obrazovke Aceras Všeobecné Hardware Chat 21 4. februára 2008 19:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.