![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, A kamarát má len tú dotykovú obrazovku hp PC s vestavěnou web kameru s, ale nie je schopný dostať sa do práce, má msn a my sme šli throat nastavené všetky boli v poriadku, ale nie webcam obraz "nemôže pripojiť ako web kamera nie je nastavená ako predvolené, alebo sa používa iný program ", sme normálne webová kamera s rozhraním USB a všetko funguje OK pomoci by bolo skvelé, vďaka |
|
| |||
| |||
| Ahoj GPRS! Vitajte na TCF ![]() Keď ľudia na internete majú tieto druhy problémov. Vždy som chcel opraviť nich vzdialene. Pripojte sa k osobám počítači (ak je problém dovoľuje) a opraviť týmto spôsobom. Je potom oveľa jednoduchšie pre mňa vedieť, čo sa deje a diagnostikovať problémy. Vzhľadom k tomu, že Váš priateľ má MSN som mohol pripojiť vzdialene týmto spôsobom. Takže ak by ste mohli požiadať vášho priateľa, ak je to ok, že som s ním pripojiť k svojmu počítaču a pokúste sa zistiť, čo sa deje, tak budem rád, aby tak urobili. Uvidíme len msn jeho e-mailovú adresu. Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 27. októbra 2009 16:32 |
| Chcem si kúpiť nový telefón - dotykový displej a dobrý fotoaparát | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 22. apríla 2009 01:06 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4. novembra 2008 15:52 |
| Windows 7 iba dotknúť?? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 6 | 12. októbra 2008 09:53 |
| Počítač postavený, nič sa na obrazovke | Aceras | Všeobecné Hardware Chat | 21 | 4. februára 2008 19:45 |
| Thread Tools | |
| |