мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

ХП ПЦ са заслон осјетљив на додир уграђеном у уеб цам

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. новембар 2007, 14:13
Нови члан групе

Default ХП ПЦ са заслон осјетљив на додир уграђеном у уеб цам

Здраво,
Пријатељ је управо добио кс ПЦ са заслон осјетљив на додир уграђеном у уеб цам, али није у могућности за добити то за посао, има мсн, а ми ишли кроз сет уп све је било ок, али не и УЕБЦАМ слику "Није могуће повезати се као уеб цам није постављен као подразумевани или га се користи неки други програм ", ми ставили нормалну веб-цам на усб и све ради ОК

било који помоћ би било велик,
хвала
Old 12. Мар 2007, 18:15
Мембер Гроуп

Default ХП ПЦ са заслон осјетљив на додир уграђеном у уеб цам

ГПРС Бок! Уелцом то ТЦФ

Када људи преко интернета имати такве проблеме. Увек сам желела поправити их издалека. Укључите се на рачунар лица (када се проблем дозвољава) те на тај начин поправити. То је онда много лакше за мене да зна шта се дешава и дијагностиковати проблем.

Будући да ваш пријатељ има МСН бих могао повезати на даљину који начин.

Дакле, ако сте могли питати свог пријатеља, ако га је у реду са њим да сам повезати на његово рачунар и покушајте да сазнате шта је горе, ја ћу радо учинити.

Ја ћу само треба његов МСН адресу е-поште.

Илија
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ИПод Тоуцх евилфантасы Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 27. Окт 2009 16:32
Желите купити Неу Телефон - Тоуцх Сцреен и добар фотоапарат робина80 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 10 22 април 2009 01:06
ХТЦ Тоуцх / Спринт мпеннеы Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 4 новембар 2008 15:52
Уиндоус 7 само додиром?!?! 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 12 октобар 2008 09:53
Цомпутер изграђен, ништа на екрану Ацерас Генерал Хардуаре Цхат 21 4 фебруар 2008 19:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц