менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

НР з сенсорним екраном ПК за допомогою вбудованого в веб-камера

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 листопада 2007, 14:13
Нові члени групи

Default НР з сенсорним екраном ПК за допомогою вбудованого в веб-камера

Привіт,
Друг тільки що отримала HP PC сенсорний екран з вбудованою веб-камера, але не може змусити його працювати, він MSN, і ми пішли безпересадочний створені все було нормально, але немає веб-камери "не вдалося підключитися як Web Cam вона не встановлена за замовчуванням або інша програма ", покладемо стандартний веб-камера і USB, що все працює ОК

будь-яка допомога буде більше,
спасибо
Old 12 листопада 2007, 18:15
Член групи

Default НР з сенсорним екраном ПК за допомогою вбудованого в веб-камера

Привіт GPRS! Ласкаво просимо у ФТС

Коли люди через Інтернет мають подібні проблеми. Я завжди хотів, щоб виправити їх віддалено. Підключення до комп'ютера особи (коли проблема це дозволяє) і виправити це таким чином. Саме тоді набагато легше для мене, щоб знати, що відбувається, і діагностувати проблему.

Так як ваш друг MSN я міг віддалено таким чином.

Так що якщо ви можете попросити вашого друга, якщо він нормально із ним, що підключитися до комп'ютера і спробувати з'ясувати, що сталося, то я буду радий зробити це.

Я просто потребують його адресу електронної пошти MSN.

Ілля
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IPod Touch evilfantasy Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 27 жовтня 2009 16:32
Хочете купити новий телефон - Сенсорний екран і гарна камера robina80 Ноутбуки, КПК & Mobiles 10 22 квітня 2009 01:06
HTC Touch / Sprint mpenney Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 4 листопада 2008 15:52
Windows 7 бодай доторкнутися!?!? 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 6 12 жовтня 2008 09:53
Комп'ютерні збудував, нічого на екрані Aceras Генеральний обладнання чат 21 4 лютого 2008 19:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.