![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Друг тільки що отримала HP PC сенсорний екран з вбудованою веб-камера, але не може змусити його працювати, він MSN, і ми пішли безпересадочний створені все було нормально, але немає веб-камери "не вдалося підключитися як Web Cam вона не встановлена за замовчуванням або інша програма ", покладемо стандартний веб-камера і USB, що все працює ОК будь-яка допомога буде більше, спасибо |
|
| |||
| |||
| Привіт GPRS! Ласкаво просимо у ФТС ![]() Коли люди через Інтернет мають подібні проблеми. Я завжди хотів, щоб виправити їх віддалено. Підключення до комп'ютера особи (коли проблема це дозволяє) і виправити це таким чином. Саме тоді набагато легше для мене, щоб знати, що відбувається, і діагностувати проблему. Так як ваш друг MSN я міг віддалено таким чином. Так що якщо ви можете попросити вашого друга, якщо він нормально із ним, що підключитися до комп'ютера і спробувати з'ясувати, що сталося, то я буду радий зробити це. Я просто потребують його адресу електронної пошти MSN. Ілля |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 27 жовтня 2009 16:32 |
| Хочете купити новий телефон - Сенсорний екран і гарна камера | robina80 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 22 квітня 2009 01:06 |
| HTC Touch / Sprint | mpenney | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 4 листопада 2008 15:52 |
| Windows 7 бодай доторкнутися!?!? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 6 | 12 жовтня 2008 09:53 |
| Комп'ютерні збудував, нічого на екрані | Aceras | Генеральний обладнання чат | 21 | 4 лютого 2008 19:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |