![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im глупаво, когато става дума за компютърен хардуер и специализиран сградата ви COMP този защо съм тук, може би един от вас може да помогне nerds ме. Искам да кажа, че като уважение, както е възможно. heres мой проблем аз съм купил компютър от cyberpower Не знам дали всички компоненти ще работим добре заедно (без напрежение нещо) Мисля, че те тест преди да го изпратите, но аз couldnt намерим, където пише, че в. Друго нещо ми е захранването ЩЕ 420 Изпълни това? Случай: (10 щатски долара на разстояние по-Mail отстъпка) Ново! Raidmax Kuroshio Междинна кула 420W Gaming Дело W / Side-панел Window (черен цвят) Процесор: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / HyperTransport Technology MOTHERBOARD: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP чипсет DDR2/800 SATA-II RAID MBoard W / Dual 16x PCI-Express Памет: (Req.DDR2 MainBoard) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 памет (Mushkin на марката) Видео карта: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16x PCI Express (майор марката Осъществено от NVIDIA) ВИДЕО КАРТА 2: None LCD Монитор: Нула HARD DRIVE: Единична Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / и 8MB кеш 7200RPM HDD) Данни Hard Drive: None Оптично устройство: няма Оптични Drive 2: None Звук: High Definition на борда 7,1 AUDIO??? и последно ми е OS Im няма да плати 90 долара за XP пак последен път се опитах да се използва тази компютри твърдия диск в друга такава, тя ще работи нали .. тази harddrive започва с електронна машина лого, че може би има somethign общо с тя? Може би може да прехвърли на? или да ги използват и двете? Опитах двете заедно и withen минути изключен моя COMP и почувствах твърдите дискове и те са горещи .. аз mena истинско горещо изгори пръста ми горещо. всякакви предложения, или каквото е aprreciated .. Благодаря за помощта ви O даже и мога да кука ми ATI radoen 1600xt 512ram и че NVIDIA и да ги работят заедно? |
|
| |||
| |||
| Дали Захранване сте се или вече имаме 420W ATX Захранване звено? Причината за мен питам е, че вероятно бихте могли да направите с модернизация на PSU над 500W, тъй като може да стане нестабилна и започнете трясък на вашата система, така бих надстроите PSU над 500W да се направи голяма база за бъдещи ъпгрейди, без да се налага да ви промени PSU отново. Ако сте опитвали ли Hard Drive от стария си персонален компютър на вашия нов персонален компютър сградата има риск тя да не зареждане на O / S нагоре поради хардуерни промени, особено ако ви, използвайки различни дънната платка. Не знам, ако не можете да свържете 2 графични карти и да ги вървят заедно, ще трябва да попитам някой друг за помощ по тази част, но Im сигурен, че вие не можете да получите и на двамата вървят заедно. |