![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
im hloupá když přijde na počítačový hardware a vlastní budova váš comp to je důvod, proč jsem tady snad někdo z vás nerds mi může pomoci ven. Já myslím, že pokud je to možné, zdvořile. Heres můj problém jsem kupujete počítač od cyberpower i dont vědět, zda všechny komponenty budou fungovat dohromady (bez namáhání nic) Myslím si, že test je před tím, než jej poslat ven, ale i couldnt najít, kde napsal, že v. Jiná věc je můj napájení bude jedno 420 spuštění?
Case: ($ 10 mimo Mail-in slevě) Novinka! Raidmax Kuroshio polovině-Tower 420W Gaming Case w / boční panely-Window (černá barva) CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dvou-jádrové procesory w / HyperTransport technologií Základní deska: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP čipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / duální PCI-Express 16x MEMORY: (Req.DDR2 základní) 1gb (1x1GB) PC6400 DDR2/800 Paměť (Mushkin značky) Grafická karta: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 mb 16X PCI Express (hlavní značky Powered by NVIDIA) Grafická karta 2: ŽÁDNÁ LCD Monitor: ŽÁDNÁ Pevný disk: Jednotný pevného disku (160gigabajt SATA-II 3.0Gb / s 8 MB Cache 7200RPM HDD) Data Pevný disk: ŽÁDNÁ Optická mechanika: ŽÁDNÁ Optická mechanika 2: ŽÁDNÁ Zvuk: High Definition ON-PALUBÁCH 7,1 AUDIO? a poslední je můj OS im nebudu platit 90 dolarů za xp opět poslední době jsem se snažil použít tento pevný disk počítače do jiného, že by pracovní právo .. tento pevný disk začne až s e stroj logo možná, že má něco společného s somethign ji? Možná bych je převést na kost? nebo je používat jak? Snažil jsem se na oba společně a withen minut i vypnutý můj comp a cítil pevný disk a byly horké .. i mena reálném horké vypálit můj prst horké. nějaké návrhy, nebo co je aprreciated .. díky za vaši pomoc o rok a lze připojit i mé ati radoen 1600xt 512ram a že nvidia a nechat pracovat společně? |
|
|
|||
|
|||
|
Je Napájení jste nebo jste již dostal 420W ATX napájecího zdroje?
Důvodem pro mě požádala je, že pravděpodobně s modernizace PSU přes 500W, protože se může stát nestabilní a začít shazovat váš systém tak bych upgradovat PSU přes 500W na velkou základnu pro budoucí upgrade, aniž by museli měnit vás PSU znovu. Pokud jste vyzkoušeli jste Pevný disk z vašeho starého počítače do nového počítače vaši budovu existuje riziko, že nemusí zavést O / S nahoru kvůli hardwarové změny, zejména pokud vaše použití odlišné desky. I dont vědět, jestli je možné propojit 2 grafické karty a získejte nich běžící spolu, budete se muset zeptat někoho jiného o pomoc na tu část, ale im jistý, že se nemůžete dostat oba běží společně. |