![]() |
|
| |||
| |||
| im ηλίθιο όταν πρόκειται για το υλικό του υπολογιστή σας και προσαρμοσμένη κτίριο comp thats γιατί είμαι εδώ ίσως κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει στόκοι έξω. Θέλω να πω ότι, όπως κάθε σεβασμό δυνατό. heres το πρόβλημά μου είμαι από την αγορά ενός υπολογιστή cyberpower i dont ξέρω αν όλα τα στοιχεία θα λειτουργήσει σωστά μαζί (ΧΩΡΙΣ στράγγισμα τίποτα) Πιστεύω ότι το δοκίμασα πριν το στείλετε, αλλά i couldnt βρείτε όταν έγραψε ότι κατά. άλλο πράγμα είναι το τροφοδοτικό ένα 420 θα τρέχει αυτό; Υπόθεση: ($ 10 off-Mail σε έκπτωσης) Νέο! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Side-Panel Παράθυρο (Black Color) CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / HyperTransport Technology Motherboard: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / Dual 16x PCI-Express Μνήμη: (Req.DDR2 κύρια) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 Memory (Mushkin Brand) VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16X PCI Express (Major Brand Powered by NVIDIA) VIDEO ΚΑΡΤΑ 2: ΚΑΝΕΝΑ LCD Οθόνη: ΚΑΝΕΝΑ HARD DRIVE: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / s 8MB Cache 7200rpm HDD) Δεδομένα Hard Drive: ΚΑΝΕΝΑ Οπτικός Δίσκος: ΚΑΝΕΝΑ Οπτικός Δίσκος 2: ΚΑΝΕΝΑ Ήχος: High Definition ON BOARD 7,1-AUDIO? είναι και η τελευταία μου im OS δεν πρόκειται να καταβάλει 90 δολάρια για xp ξανά τελευταία φορά που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτό το σκληρό δίσκο υπολογιστών σε ένα άλλο που θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό το δικαίωμα .. σκληρούς δίσκους ξεκινά με ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα λογότυπο ίσως ότι έχει να κάνει με somethign it? Ίσως μπορεί να μεταφέρει το os; χρήση ή και τους δύο; Προσπάθησα τα δύο μαζί και withen λεπτά i απενεργοποιημένο μου comp πιλήματα και τα σκληρούς δίσκους και ήταν ζεστό .. i ΜΕΝΑ πραγματικά καυτό κάψετε το δάχτυλό μου ζεστό. οποιαδήποτε πρόταση ή οτιδήποτε είναι aprreciated .. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας o έτος και μπορεί i γάντζο μου ATI radoen 1600xt 512ram και έχουν nvidia και ότι έχουν μαζί τους την εργασία; |
|
| |||
| |||
| Είναι το τροφοδοτικό έχετε ή έχουν ήδη έχεις 420W ATX τροφοδοτικό; Ο λόγος για μένα είναι ότι σας ζητώντας πιθανώς θα μπορούσε να κάνει με την αναβάθμιση του PSU σε πάνω από 500W που αυτό μπορεί να γίνει ασταθές και να αρχίσει να συντρίβεται σας σύστημα έτσι θα αναβαθμίσει το PSU με άνω των 500W να κάνουν μια μεγάλη βάση για μελλοντικές αναβαθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε εσείς PSU ξανά. Εάν έχετε δοκιμάσει Hard Drive από τον παλιό σας υπολογιστή στον υπολογιστή σας το νέο κτίριο υπάρχει ο κίνδυνος ότι μπορεί να μην ξεκινήσετε τον O / S, μέχρι να αλλάξει το υλικό που οφείλεται κυρίως εάν σας χρησιμοποιώντας διαφορετική μητρική πλακέτα. Ι dont ξέρτε εάν μπορείτε να γάντζο μέχρι 2 κάρτες γραφικών και να τους εκτελούν από κοινού, θα πρέπει να ζητήσει από κάποιον άλλο για βοήθεια σχετικά με το τμήμα αλλά im βέβαιος ότι δεν μπορείτε να πάρετε μαζί τη λειτουργία τους δύο. |