manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Ja sam kupujete novo računalo

Reply

Thread Tools
Old 7. studenog 2007, 00:05
Novi član grupe

IM glupo našto Internet dogoditi se to računalo hardver i prilagođenih Vašoj zgradi comp taj zašto sam ovdje, možda jedna od vas nerds može pomoć mene vanjska strana. Mislim da je puno poštovanja, kao što je više moguće. Heresu moj problem ja sam kupujete računalo s cyberpower ja dont znati ako su sve komponente ispravno će raditi zajedno (bez zatezanje ništa) Mislim da su ga testirati prije nego što pošaljete ga van ali ja couldnt pronaći gdje su napisali da je na. još jedna stvar mi je napajanje će jedan 420 pokretati ovo?

PREDMET: ($ 10 off Mail-u rabat) Novo! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Side Panel-Window (crna boja)
CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / HyperTransport tehnologija
Matičnu ploču (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / Dual 16x PCI-Express
Memorija: (Req.DDR2 MainBoard) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 memorija (Mushkin marke)
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16x PCI Express (Major Brand Powered by NVIDIA)
VIDEO CARD 2: NIŠTA
LCD Monitor: None
Hard disk: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / s 7200rpm HDD 8MB Cache)
Podaci Hard Drive: None
Optical Drive: None
Optical Drive 2: NIŠTA
Zvuk: High Definition ON-AUDIO ODBOR 7,1?

i zadnji je moj OS im ne idući u platiti 90 dolara za xp ponovo zadnji put kad sam pokušao koristiti ovaj tvrdi disk računala na neki drugi rad da bi pravo .. ovaj harddrive pocinje sa e logotip možda stroj koji ima veze s somethign to? mozda ja mogu prenijeti os? ili kako ih koristiti? ja pokušao oba zajedno i withen minuta i isključen moj comp i osjetio hard diskove i da su vruće .. I MENA real hot izgorjeti moj prst vruće. bilo kakve sugestije ili bilo što je aprreciated .. hvala za vaša pomoć

o Da te mogu ja spojiti moj radoen 1600xt 512ram ati i nvidia i da su ih zajednički rade?
Old 7. studenog 2007, 17:10
Novi član grupe

Je li napajanje ste dobivanje ili su već dobio 420W ATX Power Supply Unit?
Razlog za mene pitate, da je vjerojatno da biste mogli raditi s poboljšanje PSU preko 500W kao što svibanj postati nestabilno i započeti pad sustava tvoj sistem pa bih nadograditi na preko 500W PSU napraviti veliku bazu za buduće nadogradnje bez promjena koju PSU ponovno.

Ako ste pokušali tvrdog diska iz svog starog računala na novo računalo vaše zgrade postoji rizik da možda neće boot je O / S najviše zbog hardverske promjene, posebno ako vaš koristeći različite matične ploče.

Ja dont znati ako možete priključiti 2 grafičke kartice i prikazivati ih zajedno, morat ćete pitati nekoga drugoga za pomoć na tom dijelu, ali im siguran da ne možete dobiti ih obje prikazuju zajedno.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.