kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Én buying új számítógép

Reply

Téma eszközök
Old November 7, 2007, 00:05
Új tag Csoport

Default Én buying új számítógép

im hülye, amikor a számítógépes hardvert és az egyéni épület a kötelező amit miért én vagyok itt, talán az egyik te nerds tud segíteni. Úgy értem, hogy mivel tisztelettel amennyire csak lehetséges. eretnekségek az én problémám általam vásárolt egy számítógépet cyberpower én dont tud ha minden összetevő együtt fog működni (erőlködés nélkül semmit) azt hiszem, kipróbálni, mielőtt küldenek ki, de én nem tudott találni, ahol azt írta, hogy a. A másik dolog az én tápegység egy 420 futtatni ezt?

CASE: ($ 10 off postai kiküldéssel járó díjakat) Új! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Side-Panel Window (Black Color)
: CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / HyperTransport technológia
Alaplap: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / Dual 16x PCI-Express -
MEMORY: (Req.DDR2 Alaplap) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 Memória (Mushkin Brand)
Videókártya: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16X PCI Express (Major Brand NVIDIA)
Videókártya 2: NINCS
LCD monitor: NINCS
MEREVLEMEZ: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3,0 Gb / s 8MB Cache 7200RPM HDD)
Data Hard Drive: NINCS
Optikai meghajtó: NINCS
Optikai meghajtó 2: NINCS
Hang: High Definition FEDÉLZETI 7,1 AUDIO???

és a legutolsó az én OS-im nem fog fizetni 90 dollárt xp újra utoljára próbáltam használni ezt a számítógép merevlemezére egy másikban, hogy mûködni fog ez a jobb .. merevlemez esetén elindul egy e géppel logót lehet, hogy már somethign köze it?? Talán át az OS? vagy használja mind a kettőt? próbáltam a kettőt együtt, és withen perc alatt fordult le a kötelező, és érezte, hogy a merevlemezeket és voltak meleg .. én mena igazi forró ég ujjamat forró. bármely javaslatot, illetve bármit, ami aprreciated .. thanks for your help

o igen, és én hook up my radoen ati 1600xt 512ram, és hogy az nvidia és azokat együtt dolgozni?
Old November 7, 2007, 17:10
Új tag Csoport

Default Én buying új számítógép

Az a tápegység kaptunk, vagy már kapott egy 420W ATX tápegység?
Az ok számomra azt kérdezi, hogy te alighanem köze korszerűsítés miatt több, mint 500 W-os tápegység, mert instabillá válhat, és kezdje tönkreteszik a rendszert, így én is frissíti a több, mint 500 W-os tápegység, hogy remek kiindulópont a jövőbeli frissítések, anélkül, hogy változás van PSU újra.

Ha Ön próbálta merevlemez ki a régi pc-ben az új épület a PC fennáll a veszély, hogy esetleg nem indul az O / S akár hardveres változások miatt különösen akkor, ha meg egy másik alaplap.

Nem tudom, ha a készülékhez 2 grafikus kártyát és kérni őket, fut össze, akkor kérjen máshol segítséget az a része, de im biztos benne, hogy nem tud mind a kettőt együtt fut.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítségre van szüksége a felvásárlást a jogot számítógép stevescholes Általános fémáru Chat 17 6. január 2009 22:27
Vásárlás a számítógéphez, egy kis segítség. Decai Általános fémáru Chat 22 4. január 2009 20:39
Vásárlás egy új számítógép ... gbasterfield Általános fémáru Chat 16 8. október 2007 10:48
Vásárlás egy új számítógép xandeebee Általános fémáru Chat 2 7. 2007 Szeptember 07:57
Vásárlás egy új számítógépet! Kérem, segítsen. Kenjii Általános fémáru Chat 26 24. augusztus 2007 13:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.