![]() |
|
| |||
| |||
| IM טיפשי כאשר מדובר במחשב וחומרה מותאמים אישית את הבניין comp thats למה אני כאן אולי אחד nerds אתה יכול לעזור לי. אני אומר את זה בתור respectfully האפשרית. heres הבעיה שלי אני קונה מחשב מ cyberpower אני יודע dont אם כל הרכיבים יפעלו כראוי יחד (המתחות בלי כלום) אני חושב שהם לבדוק את זה לפני שהם שולחים את זה אבל אני couldnt למצוא בו כתב כי הם בבית. עוד דבר הוא יהיה שלי החשמל של 420 להפעיל את זה? מקרה: ($ 10 ב-off דואר הנחה) חדש! Raidmax Kuroshio אמצע מגדל 420W Gaming Case W / Side-פאנל חלון (צבע שחור) מעבד: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / טכנולוגיית HyperTransport לוח האם: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP שבבים DDR2/800 SATA-II RAID MBoard W / Dual-PCI-Express 16x זיכרון: (Req.DDR2 MainBoard) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 זיכרון (Mushkin מותג) כרטיס המסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16X PCI Express (רב סרן מותג Powered by NVIDIA) כרטיס המסך 2: ללא צג LCD: ללא כונן קשיח: כונן קשיח יחיד (160GB SATA-II 3.0Gb / s 8MB Cache HDD 7200RPM) נתונים Hard Drive: אין כונן אופטי: ללא 2 כונן אופטי: ללא סאונד: High Definition on-board 7.1 AUDIO? והאחרונה היא מערכת ההפעלה שלי IM לא הולך לשלם 90 דולר עבור XP האחרון שוב פעם ניסיתי להשתמש במחשבים כונן קשיח אחד אחר זה יעבוד .. זכות זו harddrive מתחיל עם לוגו של דואר מכונת אולי כי יש לעשות עם somethign את זה?? אולי אני יכול להעביר את מערכת ההפעלה? שימוש או שניהם? ניסיתי את שניהם יחד withen דקות אני כבוי comp שלי ואת מרגישה את כוננים קשיחים והם היו חמים .. אני mena נדל לשרוף את האצבע שלי חם חם. כל הצעה או כל מה aprreciated .. Thanks for your help O ועל כן אני יכול להתחבר שלי radoen 1600xt 512ram ATI ו Nvidia, כי יש להם ויש להם לעבוד ביחד? |
|
| |||
| |||
| האם את החשמל שאתה מקבל או כבר יש 420W ATX החשמל היחידה? הסיבה היא שואלת אותי, כי אתה יכול כנראה לעשות עם שדרוג של מעל ל PSU 500W כפי שהוא עלול להיות בלתי יציב crashing ולהתחיל את המערכת כך הייתי לשדרג את ליותר מ 500W PSU לבצע בסיס נהדר בעתיד שדרוגים מבלי לשנות את PSU שוב. אם קשה לך ניסה לגרש את הישן למחשב החדש ב-PC את הבניין ישנו סיכון זה עלול לא אתחול ה O / S למעלה עקב שינויים בחומרה במיוחד אם משתמש אחר לוח האם. אני יודע dont אם אתה יכול להתחבר 2 כרטיסי מסך ולקבל אותם לפעול יחד, תצטרך לשאול מישהו אחר כדי לקבל עזרה ב IM, אבל את החלק הזה בטוח שאתה לא יכול לקבל אותם הן מוצגות יחד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך עזרה קונה את הזכות המחשב | stevescholes | כללי חומרה צ 'אט | 17 | 6 ינואר 2009 22:27 |
| לקנות מחשב, צריך קצת עזרה. | Decai | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 4th ינואר 2009 20:39 |
| רכישת מחשב חדש ... | gbasterfield | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 8 אוקטובר 2007 10:48 |
| רכישת מחשב חדש | xandeebee | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 7 ספטמבר 2007 07:57 |
| רכישת מחשב חדש! אנא עזור. | Kenjii | כללי חומרה צ 'אט | 26 | 24 אוגוסט 2007 13:25 |
| שרשרת כלים | |
| |