mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Esu perkant naują kompiuterį

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 7, 2007, 00:05
Naujas Narys

Default Esu perkant naują kompiuterį

im kvailas, kai kalbama apie kompiuterinę techniką ir muitinės pastate savo KOMP Thats why I am here galbūt vienas iš jūsų Nerds can help me out. Aš turiu galvoje, kad, kaip pagarbiai, kaip įmanoma. heres my problem I am perkant kompiuterį nuo CyberPower i dont know jei visi komponentai veiks tinkamai, kartu (be nekainuos nieko) manau, kad jie jį išbandyti, kol jie siunčia jį, bet i couldnt rasti kai jie rašė, kad ne. Kitas dalykas, mano energijos tiekimas bus 420 run to?

CASE: ($ 10 off Mail-in Nuolaida) Nauja! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case / Side Panel langas (juodos spalvos)
CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU W / HyperTransport Technology
Plokštė: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard m / Dual 16x PCI-Express
Atmintis: (Req.DDR2 Mainboard) 1GB (1x1Gb) PC6400 DDR2/800 Atmintis (Mushkin Brand)
Video Card: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16x PCI Express (Major Gamintojas Powered by NVIDIA)
VIDEO CARD 2: NĖRA
LCD monitoriai: NĖRA
Hard Drive: Single Hard Drive (160GB SATA II 3.0Gb / s, 8MB Cache 7200RPM HDD)
Duomenų Hard Drive: NĖRA
Optical Drive: NĖRA
Optinis įrenginys 2: NĖRA
SOUND: High Definition LOKOMOTYVE 7,1 AUDIO?

ir paskutinis mano OS im nesiruošia mokėti 90 JAV dolerių už XP, vėl paskutinį kartą bandžiau naudoti kompiuterių kietojo disko į kitą būtų darbo teise .. šį diską paleidus su elektroniniu mašina logo gal jau somethign daryti su it? gal galiu perkelti OS? arba naudoti juos abu? Bandžiau abu kartu ir withen minučių i ¹ jungtas Mano KOMP ir pajuto standžiųjų diskų ir jie buvo hot .. i Mena nekilnojamojo karšto dega mano pirštas karšta. visus pasiūlymus, ar kas yra aprreciated .. Thanks for your help

o taip, ir i can hook up my radoen ATI 1600xt 512ram ir yra, kad nvidia ir juos dirbti kartu?
Old Lapkritis 7, 2007, 17:10
Naujas Narys

Default Esu perkant naują kompiuterį

Ar Maitinimo gaunate ar jau gavo 420W ATX maitinimo blokas?
Man klausia priežastis yra ta, kad jūs tikriausiai daryti pagal atnaujinimą PSU daugiau nei 500W, nes ji gali tapti nestabili ir pradėti genda jūsų sistemą, kad noriu atnaujinti daugiau kaip 500W PSU padaryti didelį pagrindą būsimo atnaujinimo nekeičiant jūs PSU dar kartą.

Jei jūs bandote Kietasis diskas iš seno kompiuterio į naują kompiuterį savo pastate yra rizika, kad gali ne boot O / S ne dėl aparatūros pokyčių, ypač jei jūsų naudojant kitą plokštę.

I dont know jei galite hook up 2 korteles, ir priversti juos veikti drauge, turėsite paprašyti kažkas už pagalbą, kad dalis but im tikras, kad jūs negalite gauti jas abi veikia drauge.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia pagalbos perkant teisę kompiuteryje stevescholes General Hardware Chat 17 6 sausis 2009 22:27
Perkant kompiuterį, reikia šiek tiek padėti. Decai General Hardware Chat 22 4 sausis 2009 20:39
Ieškau naujo kompiuterio ... gbasterfield General Hardware Chat 16 8 spalis 2007 10:48
Perkant naują kompiuterį xandeebee General Hardware Chat 2 Rugsėjis 7, 2007 07:57
Ieškau naujo kompiuterio! Please help. Kenjii General Hardware Chat 26 Rugpjūtis 24, 2007 13:25
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.