mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Es esmu iegādāties jaunu datoru

Reply

Thread Tools
Old 7 novembris 2007, 00:05
New Member Group

Default Es esmu iegādāties jaunu datoru

im stupid, kad runa ir par datortehniku un muitas ēka savu comp Tas ir iemesls, kāpēc es esmu šeit, varbūt viens no jums Nerds var man palīdzēt. Es domāju, ka ar cieņu, cik iespējams. heres mana problēma es esmu pērkot datoru no cyberpower Nezinu ja visas sastāvdaļas būs pienācīgi darbotos kopā (bez sasprindzinājuma neko) Es domāju, ka tās pārbaudes, pirms tie nosūta to ārā bet i couldnt atrast, kur rakstīja, ka. cita lieta ir mana strāvas padeve, 420 palaist?

CASE: ($ 10 off Mail-in atlaide) New! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W PSU w / Side-Panel Window (melna krāsa)
CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / HyperTransport Technology
MOTHERBOARD: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / Dual 16x PCI-Express
ATMIŅA: (Req.DDR2 MainBoard) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 Memory (Mushkin Brand)
VIDEO KARTE: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16x PCI Express (Major Brand Powered by NVIDIA)
VIDEO KARTE 2: NAV
LCD Monitor: NAV
HARD DRIVE: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / s, 8MB 7200RPM HDD)
Dati Hard Drive: NAV
Optical Drive: NAV
Optical Drive 2: NAV
Sound: High Definition ON-BOARD 7,1 AUDIO?

un pēdējais ir mana OS im netaisos maksāt 90 dolārus par xp atkal pēdējā laikā es centos izmantot šo datoru cieto disku citu tas strādā labi .. tas Harddrive sākas līdz ar e mašīnu logo varbūt ir somethign darīt ar it? Varbūt es var pārsūtīt os? vai izmantot tos abus? Es mēģināju gan kopā un withen minūtēm man palika pie mana comp un uzskatīja, diskdziņiem, un tie ir karsti .. i MENA nekustamo karstā dedzināt pirkstu karsti. kādi ieteikumi vai kāds ir aprreciated .. thanks for your help

o jā un vai es varu hook up my ati radoen 1600xt 512ram un ir ka nvidia un ir tiem strādāt kopā?
Old 7 novembris 2007, 17:10
New Member Group

Default Es esmu iegādāties jaunu datoru

Vai Power Supply jūs saņemat vai ir jau ieguvuši 420W ATX Power Supply Unit?
Man jautā iemesls ir tas, ka jūs droši vien varētu darīt ar uzlabošanu PSU vairāk nekā 500W, jo tas var kļūt nestabils un sākt crashing savu sistēmu, lai es varētu uzlabot PSU vairāk nekā 500W veikt lielisku pamatu nākotnes uzlabojumus, nemainot jums PSU vēlreiz.

Ja esat mēģinājuši jūs Hard Drive no vecā pc ar jaunu datoru jūsu ēkas pastāv risks var nebūt boot O / S līdz dēļ aparatūras izmaiņas, jo īpaši, ja jūsu izmantojot dažādus mātesplati.

Nezinu, ja varat hook up 2 grafikas kartes un saņemt tos darboties kopā, jums būs jālūdz kādam citam par palīdzības daļu, bet im pārliecināts, ka jūs nevarat saņemt tās gan darbojas kopā.
Reply

Register

Bookmarks