rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Ja zakupu nowego komputera

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2007, 00:05
Nowe państwa grupy

Default Ja zakupu nowego komputera

im głupio, jeśli chodzi o sprzęt komputerowy i zwyczaj budowania swojej thats comp, dlaczego tu jestem może ktoś z was frajerzy mogą mi pomóc. Mam na myśli, że jak z szacunkiem, jak to możliwe. Heres my i problem kupuję komputer z CyberPower Nie wiem czy wszystkie elementy będą działać poprawnie razem (bez wysiłku niczego) Myślę, że badanie to zanim ją wysłać, ale w I couldnt find którym napisał, że w. Inną rzeczą jest to mój zasilacza 420 uruchomić to?

CASE: (10 dolarów off rabatem mail-in) Nowość! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Side-okna (kolor czarny)
CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core w CPU / Technologia HyperTransport
Płyta główna: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID w MBoard / Dual PCI-Express 16x
PAMIĘĆ: (Req.DDR2 Mainboard) 1GB (1x1GB) Memory DDR2/800 PC6400 (Mushkin Brand)
Video Card: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB PCI Express 16x (Major Brand Powered by NVIDIA)
VIDEO CARD 2: NIE
Monitor LCD: NIE DOTYCZY
Dysk twardy: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / s 8MB 7200RPM HDD)
Dane Hard Drive: NIE DOTYCZY
Napęd optyczny: BRAK
Napęd optyczny 2: NIE
SOUND: High Definition POKŁADOWA audio 7.1??

i ostatni mój OS im nie będzie zapłacić 90 dolarów za XP ponownie Ostatni raz próbował użyć tego dysku twardym komputera w innej pracy to prawo .. to dysk zaczyna się z logo maszyny e być może, że ma do czynienia z somethign go? Może można przenieść os? lub używać ich obu? Próbowałem zarówno wspólnie, jak i withen minuty i wyłącza mój ścisły i czuł dysków twardych oraz ich gorąco .. i mena Real Hot Burn palec gorąco. jakieś sugestie lub cokolwiek aprreciated .. dzięki za pomoc

o yea i mogę podłączyć mój ATI radoen 1600xt 512ram i że nvidia i mieć je ze sobą pracować?
Old 7 listopada 2007, 17:10
Nowe państwa grupy

Default Ja zakupu nowego komputera

Czy zasilacz uzyskujesz lub już dostał 420W ATX Power Supply Unit?
Dlatego dla mnie z prośbą, że można prawdopodobnie zrobić z modernizacji PSU ponad 500W, który może stać się niestabilny i zacząć się zawiesza system i tak będzie upgrade do ponad 500W PSU, aby doskonałą bazą do przyszłych uaktualnień bez konieczności zmiany można PSU ponownie.

Jeśli chciał ci dysku twardego na starym komputerze z nowym komputerem twój budynek istnieje ryzyko, to może się nie uruchamia O / S się z powodu zmian sprzętowych zwłaszcza jeśli używasz innej płyty głównej.

Nie wiem, czy można podłączyć 2 karty graficzne i nakłonienie ich zbiega, musisz poprosić kogoś o pomoc w tej części, ale im pewność, że nie możesz ich obu razem z systemem.
Reply

Register

Zakładki