![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im głupio, jeśli chodzi o sprzęt komputerowy i zwyczaj budowania swojej thats comp, dlaczego tu jestem może ktoś z was frajerzy mogą mi pomóc. Mam na myśli, że jak z szacunkiem, jak to możliwe. Heres my i problem kupuję komputer z CyberPower Nie wiem czy wszystkie elementy będą działać poprawnie razem (bez wysiłku niczego) Myślę, że badanie to zanim ją wysłać, ale w I couldnt find którym napisał, że w. Inną rzeczą jest to mój zasilacza 420 uruchomić to? CASE: (10 dolarów off rabatem mail-in) Nowość! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Side-okna (kolor czarny) CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core w CPU / Technologia HyperTransport Płyta główna: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID w MBoard / Dual PCI-Express 16x PAMIĘĆ: (Req.DDR2 Mainboard) 1GB (1x1GB) Memory DDR2/800 PC6400 (Mushkin Brand) Video Card: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB PCI Express 16x (Major Brand Powered by NVIDIA) VIDEO CARD 2: NIE Monitor LCD: NIE DOTYCZY Dysk twardy: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb / s 8MB 7200RPM HDD) Dane Hard Drive: NIE DOTYCZY Napęd optyczny: BRAK Napęd optyczny 2: NIE SOUND: High Definition POKŁADOWA audio 7.1?? i ostatni mój OS im nie będzie zapłacić 90 dolarów za XP ponownie Ostatni raz próbował użyć tego dysku twardym komputera w innej pracy to prawo .. to dysk zaczyna się z logo maszyny e być może, że ma do czynienia z somethign go? Może można przenieść os? lub używać ich obu? Próbowałem zarówno wspólnie, jak i withen minuty i wyłącza mój ścisły i czuł dysków twardych oraz ich gorąco .. i mena Real Hot Burn palec gorąco. jakieś sugestie lub cokolwiek aprreciated .. dzięki za pomoc o yea i mogę podłączyć mój ATI radoen 1600xt 512ram i że nvidia i mieć je ze sobą pracować? |
|
| |||
| |||
| Czy zasilacz uzyskujesz lub już dostał 420W ATX Power Supply Unit? Dlatego dla mnie z prośbą, że można prawdopodobnie zrobić z modernizacji PSU ponad 500W, który może stać się niestabilny i zacząć się zawiesza system i tak będzie upgrade do ponad 500W PSU, aby doskonałą bazą do przyszłych uaktualnień bez konieczności zmiany można PSU ponownie. Jeśli chciał ci dysku twardego na starym komputerze z nowym komputerem twój budynek istnieje ryzyko, to może się nie uruchamia O / S się z powodu zmian sprzętowych zwłaszcza jeśli używasz innej płyty głównej. Nie wiem, czy można podłączyć 2 karty graficzne i nakłonienie ich zbiega, musisz poprosić kogoś o pomoc w tej części, ale im pewność, że nie możesz ich obu razem z systemem. |
![]() |
|
| Zakładki |