menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Já jsem kúpe nového počítača

Reply

Thread Tools
Old 7 novembra 2007, 00:05
Nový člen skupiny

Default Já jsem kúpe nového počítača

im hloupá keď príde na počítačový hardware a vlastné budova váš comp to je dôvod, prečo som tu snáď niekto z vás nerds mi môže pomôcť von. Já myslím, že ak je to možné, zdvorilo. Heres môj problém som kupujete počítač od cyberpower i dont vedieť, či všetky komponenty budú fungovať dohromady (bez namáhania nič) Myslím si, že test je pred tým, ako ho poslať von, ale i couldnt nájsť, kde napísal, že v. Iná vec je môj napájania bude jedno 420 spustení?

Case: ($ 10 mimo Mail-in zľave) Novinka! Raidmax Kuroshio polovici-Tower 420W Gaming Case w / bočné panely-Window (čierna farba)
CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dvou-jádrové procesory w / HyperTransport technológií
Základná doska: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP čipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / duální PCI-Express 16x
MEMORY: (Req.DDR2 základné) 1gb (1x1GB) PC6400 DDR2/800 Pamäť (Mushkin značky)
Grafická karta: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB 16X PCI Express (hlavné značky Powered by NVIDIA)
Grafická karta 2: NIJAKÁ
LCD Monitor: NIJAKÁ
Pevný disk: Jednotný pevného disku (160gigabajt SATA-II 3.0Gb / s 8 MB Cache 7200RPM HDD)
Data Pevný disk: NIJAKÁ
Optická mechanika: NIJAKÁ
Optická mechanika 2: NIJAKÁ
Zvuk: High Definition ON-PALUBE 7,1 AUDIO?

a posledný je môj OS im nebudem platiť 90 dolárov za xp opäť poslednej dobe som sa snažil použiť tento pevný disk počítača do iného, že by pracovné právo .. tento pevný disk začne až s e stroj logo možná, že má niečo spoločného s somethign ju? Možná bych je previesť na kosť? alebo ich používať ako? Snažil som sa na oba spoločne a withen minút i vypnutý môj comp a cítil pevný disk a boli horúce .. aj mena reálnom horúcej vypálit môj prst horúce. nejaké návrhy, alebo čo je aprreciated .. vďaka za vašu pomoc

o rok a možno pripojiť aj mojej ati radoen 1600xt 512ram a že nvidia a nechať pracovať spoločne?
Old 7 novembra 2007, 17:10
Nový člen skupiny

Default Já jsem kúpe nového počítača

Je Napájanie ste alebo ste už dostal 420W ATX napájacieho zdroja?
Dôvodom pre mňa požiadala je, že pravdepodobne s modernizácie PSU cez 500W, pretože sa môže stať nestabilný a začať shazovat váš systém tak bych upgradovať PSU cez 500W na veľkú základňu pre budúce upgrade, bez toho, aby museli meniť vás PSU znova.

Ak ste vyskúšali ste Pevný disk z vášho starého počítača do nového počítača vašu budovu existuje riziko, že nemusí zaviesť O / S hore kvôli hardvérové zmeny, najmä ak vaše použitie odlišné dosky.

I dont vedieť, či je možné prepojiť 2 grafické karty a získajte nich bežiace spolu, budete sa musieť spýtať niekoho iného o pomoc na tú časť, ale im istý, že sa nemôžete dostať oba beží spoločne.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.