мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Ја сам купујете ново рачунар

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2007, 00:05
Нови члан групе

Default Ја сам купујете ново рачунар

ИМ глупо нашто то догодити се за рачунар хардвер и прилагођених вашој згради цомп тај зашто сам овде, можда једна од вас нердс може помоћ мене вањска страна. Мислим да је пуно поштовања, као што је више могуће. Хересу мој проблем ја сам купујете рачунар са цыберпоуер ја донт кноткле да су све компоненте исправно ће радити заједно (без затезање ништа) Мислим да су га тестирати пре него што пошаљете га ван али ја цоулднт пронаћи где су написали да је на. још једна ствар ми је напајање ће један 420 да покреће ово?

ПРЕДМЕТ: ($ 10 офф Маил-у Рабат) Ново! Раидмакс Куросхио Мид-Тоуер 420У Гаминг Цасе у / Сиде Панел-Уиндоу (црна боја)
ЦПУ: (соцкет АМ2) АМД Атхлон ™ 64 Кс2 4200 + Дуал-Цоре ЦПУ у / ХыперТранспорт технологија
Матичну плочу (соцкет АМ2) МСИ К9Н сли Платинум нФорце 570 сли МЦП цхипсет ДДР2/800 САТА-ИИ РАИД МБоард у / Дуал 16кс ПЦИ-Експресс
Меморија: (Рек.ДДР2 МаинБоард) 1ГБ (1кс1ГБ) ПЦ6400 ДДР2/800 меморија (Мусхкин марке)
ВИДЕО ЦАРД: НВИДИА ГеФорце 8400 ГС 512МБ 16кс ПЦИ Експресс (Мајор Бранд Поуеред бы НВИДИА)
ВИДЕО ЦАРД 2: НИШТА
ЛЦД Монитор: Ноне
Хард диск: Сингле Хард Дриве (160ГБ САТА-ИИ 3.0Гб / с 7200рпм ХДД 8МБ Цацхе)
Подаци Хард Дриве: Ноне
Оптицал Дриве: Ноне
Оптицал Дриве 2: НИШТА
Звук: високе дефиниције ОН-АУДИО ОДБОР 7,1?

и последњи је мој ОС им не лијегање платити $ 90 за ксп поново последњи пут кад сам покушао да користите овај тврди диск рачунара на неки други рад да би право .. овај харддриве поциње са е логотип можда машина који има везе са сометхигн то? мозда ја могу пренети ос? или како да их користим? ја суђен оба заједно и уитхен минута и искључен мој цомп и осјетио хард дискове и да су вруће .. И мена реал хот изгорети мој прст вруће. било какве сугестије или било шта је апррециатед .. захвалност за ваша помоћ

о Да те могу ја спојити мој радоен 1600кст 512рам ати и НВИДИА и да су их заједнички раде?
Old 7. Мар 2007, 17:10
Нови члан групе

Default Ја сам купујете ново рачунар

Да ли је напајање сте добијање или су већ добио 420У АТКС Поуер Супплы Унит?
Разлог за мене питате, да је вероватно да бисте могли да раде са побољшање псу преко 500У као што мај постати нестабилно и започети пад система твој систем па бих надоградити на преко 500У псу направити велику базу за будуће надоградње без промена коју псу поново.

Ако сте покушали врстог диска из свог старог рачунара на ново рачунар ваше зграде постоји ризик да можда неће боот је О / С највише због хардверске промене, посебно ако ваш користећи различите матичне плоче.

Ја донт кноткле да можете прикључити 2 графичке картице и приказују их заједно, мораћете да питате некога другога за помоћ на том делу, али им сигуран да не можете добити их обе приказују заједно.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц