![]() |
|
| |||
| |||
| im aptal zaman bilgisayar donanım ve özel Neden burada belki biriniz nerds bana yardımcı olabilir am your comp thats bina gelir. ben bu kadar saygıyla mümkün demek. eğer tüm bileşenlerin düzgün birlikte (zorlayarak bir şey olmadan) Daha önce onlar dışarı göndermek ama i bulmak nerede o wrote at ebil onlar test düşünmek çalışacak benim sorunum i CyberPower i dont dan bildiğiniz bir bilgisayar satın am heres. Başka bir şey benim güç kaynağı olacak bir 420 bu çalışacak? CASE: ($ 10 off-Posta indirim) Yeni! Raidmax Kuroshio Mid-Tower 420W Gaming Case w / Yan Panel Pencere (Siyah Renk) CPU: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core CPU w / s HyperTransport Teknolojisi Anakart: (Soket AM2) MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI MCP Chipset DDR2/800 SATA-II RAID MBoard w / Çift 16x PCI-Express BELLEK: (Req.DDR2 MainBoard) 1GB () PC6400 DDR2/800 Bellek (Mushkin Marka) 1x1GB Video Card: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16X PCI Express (Major Marka Powered by NVIDIA) VIDEO KART 2: YOK LCD Monitör: YOK Hard Drive: Tek Hard Drive (160GB SATA-II 3.0Gb /) 8MB Cache 7200RPM HDD ler Veri Sabit Disk: YOK Optik Sürücü: YOK Optik Sürücü 2: YOK SES: High Definition On-Board 7,1 SES?? ve son benim OS XP için 90 dolar ödeyecek yine geçen zaman i bu bilgisayarlar diğeri bu doğru bu sabitdisk .. çalışırdı sabit disk kullanmaya çalıştı im olduğunu ilgisi somethign bir e makine belki logosu ile başlar o? Belki bütün aktarabilirsiniz? ya da her ikisi de? i sinin ve withen dakika ben denedim comp kapalı ve sabit diskler hissetti ve sıcak vardı .. i Mena benim parmak sıcak yanmak sıcak gerçek. Öneriniz ve aprreciated ne olduğunu .. Yardımınız için teşekkürler o yea ve ben ati 1600xt 512ram radoen hook up ve Nvidia ve onlara birlikte çalışma var mı? |
|
| |||
| |||
| Güç Kaynağı siz alıyorsanız ya da zaten bir 420W ATX Güç Kaynağı Ünitesi var mı? Beni asking nedeni olarak kararsız hale gelebilir ki büyük ihtimalle üzerinde 500W için PSU yükseltme ile yapabileceği ve öylesine i üzerinde 500W için değiştirmek zorunda kalmadan gelecek yükseltmeleri için büyük bir üs yapmak PSU yükseltme istiyorsunuz sistem kilitleniyor başlatmak PSU tekrar. Eğer eski PC yeni PC Sabit Disk dışarı çalıştım sizin bina orada olabilir önyükleme O risk / S kadar donanım değişiklikler nedeniyle özellikle eğer farklı bir anakart kullanıyor. Birlikte çalışan hem ben eğer 2 grafik kartları kadar kanca olabilir ve onları birlikte çalışan olsun dont bilmek, o kısmı ama im sizin onları can't get emin ilgili yardım almak için başkasına sormak gerekir. |