менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Я купую новий комп'ютер

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 00:05
Нові члени групи

Default Я купую новий комп'ютер

І. дурний, коли справа доходить до комп'ютерного обладнання та призначених для користувача Building Your Comp Thats, чому я перебуваю тут, може бути, один з вас, ботаніків може допомогти мені. Я маю на увазі, що так само шанобливо наскільки це можливо. Херес моєю проблемою я купую комп'ютер від Dont CyberPower я знаю, якщо всі компоненти будуть працювати неправильно разом (не напружуючи всі) Я думаю, вони перевіряють його, перш ніж вони розіслати його, але я Couldnt знайти, де вони писали, що на. Інша справа, мій блок живлення буде працювати 420 це?

CASE: ($ 10 Off-Mail Знижка по) New! Raidmax Куросио Mid-Tower 420W Gaming справи W / Side-панелі вікна (чорний колір)
Процесор: (Socket AM2) AMD Athlon ™ 64 X2 4200 + Dual-Core процесорів W / Технологія HyperTransport
Материнська плата: (Socket AM2) MSI K9N SLI Platinum NForce 570 SLI MCP Набір мікросхем DDR2/800 SATA-II RAID MBoard W / 16x Dual PCI-Express
ПАМ'ЯТЬ: (Req.DDR2 Материнська) 1GB (1x1GB) PC6400 DDR2/800 пам'яті (Mushkin Brand)
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB 16X PCI Express (основні марки на харчування від NVIDIA)
VIDEO CARD 2: НІ
РК-монітор: НІ
HARD DRIVE: Single Hard Drive (160GB SATA-II 3,0 Гбіт / с 8MB Cache 7200RPM HDD)
Дані Жорсткий диск: НІ
Оптичний привід: НІ
Оптичний привід 2: НІ
SOUND: у високій якості на-BOARD 7.1 AUDIO??

і остання моя ОС їм не буде платити 90 доларів за XP знову останній раз я спробував використовувати цей жорсткий диск комп'ютера в інший вона буде працювати правою .. Цей жорсткий диск починається з логотипом електронна машина, може бути, має somethign робити з воно? Може бути, я можу перенести ОС? або використовувати їх як? Я намагався як спільно, так і withen я хвилини відключити мій Comp і відчув, жорстких дисків і вони були гарячими .. Я Мен реального Burn My Hot Hot пальця. будь-які пропозиції чи aprreciated все .. Дякуємо за вашу допомогу

О, так і чи можна підключити мою ATI radoen 1600xt 512ram і NVIDIA, що і їх працювати разом?
Old 7 листопада 2007, 17:10
Нові члени групи

Default Я купую новий комп'ютер

Є джерелом харчування ви отримуєте або вже отримали 420W ATX блок живлення?
Причина для мене просять що ви могли б, імовірно, з оновленням БП більш 500W як це може стати нестійкою і почати гуркіт вашу систему так, я б оновлення до більш PSU 500W зробити відмінну базу для майбутньої модернізації без зміни ви Блок харчування знову.

Якщо ви спробуєте ви жорсткий диск зі старого комп'ютера на новий комп'ютер Вашому будинку є ризик, вона може не завантажитися O / S вгору через апаратних змін, особливо якщо ви використовуєте іншу материнську плату.

Я не знаю, якщо ви можете підключити 2 відеокарти і змусити їх разом працює, вам доведеться попросити кого-небудь за допомогою з цієї частини, але їм впевнений, що ви не можете отримати їх як працює разом.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.