![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам проблем с моя компютър, Im Getting нова но имам нужда от това по други причини, основният проблем е, че той затваря самата почти 85% от времето, преди то да стане до профила страница, а всичко което видя за определяне на Страницата е 4 счупени линии и инч, освен италианския, испанския екран. и когато започването ли хвърли товара на тези неща се случват в екран "" "" "от горе до долу, само за да знаят всички, тук са спецификациите на компютъра: (това, което знаем все пак)
Pentium 4 768 MB RAM 120GB твърд диск NVidia GeForce grafics карта (арго спомням броя), но аз мисля, DONT своя сертифицирани. арго мислите за скорост нещица ... Знам, че това може да не помогне, но ако не можете да получите някои съвети за това какво да правят или как да се оправим, Вашият коментар ще бъде много оценявам .. Благодаря момчета ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може ли да се стартира в безопасен режим, като натиснете F8 неколкократно в началния етап
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Отворете делото, чиста феновете.
|
|||
|
|||
|
Да, какво мога да направя, от там, все още се линиите обхваща страницата.
|
|
|
|||
|
|||
|
трябва да използвам за сгъстен въздух или просто удар лайната от нея?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако имате сгъстен въздух тогава отговорът е да, или както ти каза, просто го взривим докато чисти
|
|||
|
|||
|
Имате ли направени всички хардуерни промени напоследък като инсталирате нищо? Също така можете да работите с обичайното сканиране за вируси и зловреден софтуер?
|
|
|
|||
|
|||
|
Или използвайте четка за боядисване. Уверете се, че феновете са 100% чиста.
Прах почти винаги причината за рестартирането / замразяване компютър. |
|
|
|||
|
|||
|
малтретиране дават blowin нещо Тогава, единственото нещо, което да е графична карта. и аз инсталирани всички драйвери и всичко останало, се завтече сканира цялата партида. нищо не е намерен. на графична карта wasn't сертифицирани макар че може да има проблем?
|
|
|
|||
|
|||
|
Какво искаш да кажеш своето не сертифицирани?
Че сте използвали водачите не са или нещо подобно? Какъв вид карти е то?