![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mým počítačem, im získání nových, ale i potřebu tenhle z jiných důvodů, hlavním problémem je, že zavírá samo z 85% z doby před tím, než se dostane na stránku s profilem, a všechny jsem vidět dolů Stránka je rozdělená linie a 4 palce zahrnující mimo obrazovku. také při zakládání i získat chlévě zatížení těchto věcech bude v rámci celé obrazovky "" "" "shora dolů, jen ať všichni vědí tady jsou specifikace pro počítač: (co vím, tak jako tak) Pentium 4 768 MB RAM 120gigabajt pevného disku NVidia GeForce grafics karty (převýšení zapamatovat číslo), ale i dont think jeho ověřená. převýšení myslíte o rychlosti thingy ... Vím, že to nemusí pomoci, ale pokud mohu dostat rady o tom, co dělat a jak ho vyřešit, vaše připomínky budou velmi ocenil .. Díky hoši ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeš začít v safe-mode stiskem klávesy F8 opakovaně na start-up
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otevřete případě očistěte fanoušků.
| |||
| |||
| ano, co můžu udělat z toho, ještě dostat linek zahrnujících stránky. |
|
| |||
| |||
| bych měl použít na stlačený vzduch nebo jen prozradit hovno z toho? |
|
| |||
| |||
| Máte-li stlačený vzduch, pak ano, nebo jak jsi říkal jen vyhodit ji do své čisté
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Už jste se v poslední době žádné změny hardwaru, jako je instalace něco? Také jste spustit obvyklým vyhledává viry a malwarem? |
|
| |||
| |||
| Nebo použijte nátěr štětcem. Ujistěte se, že fanoušci jsou 100% čisté. Prach je téměř vždy vede k restartu / zmrazení PC. |
|
| |||
| |||
| nemocné blowin dát něco zkusit, jediná věc, co jsem byl v grafické kartě. Nainstaloval jsem a všechny ovladače a tak, běžel skenuje celou partii. nic nalezeno. grafické karty wasn't ověřené, že i když by mohl být problém? |
|
| |||
| |||
| Co myslíš tím není jeho ověřený? To, že jste řidiči nejsou používány, nebo tak něco? Jaký typ karet je to?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP, Dont Know 1. Thing About .. Computer | Siman6969 | Případy & Napájecí zdroje | 8 | 25.listopadu 2009 14:34 |
| Dont Know, co chci dělat - Potřebujete Zaměstnanost Režie | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 4 | 25. únor 2009 12:14 |
| Dont zkusit tento doma | redden137 | Případy & Napájecí zdroje | 16 | 2. říjen 2008 08:41 |
| Potřebujete pomoc i dont know how to používat? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 25. prosince 2007 15:39 |
| Potřebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. srpen 2007 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |