![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, im getting ένα νέο μα χρειάζομαι αυτό για άλλους λόγους, το κύριο πρόβλημα είναι ότι η ίδια σβήνει μετά το 85% του χρόνου, πριν να φτάσει στο σελίδα του προφίλ, καθώς και όλα τα βλέπω τις σελίδα είναι 4 σπασμένοι αγωγοί και ιντσών που εκτείνονται πέραν της οθόνης. Επίσης, κατά την εκκίνηση μέχρι να πάρω ένα υπόστεγο φορτίο από αυτά τα πράγματα σε εξέλιξη σε ολόκληρη την οθόνη "" "" "από πάνω προς τα κάτω, ακριβώς για να αφήσουμε όλοι γνωρίζουν εδώ είναι τα specs για τον υπολογιστή: (αυτό που ξέρω ούτως ή άλλως) Pentium 4 768 MB μνήμη RAM 120GB σκληρό δίσκο NVIDIA GeForce κάρτα grafics (επίκλιση θυμάμαι τον αριθμό), αλλά i dont think πιστοποιηθεί της. επίκλιση σκεφτείτε το thingy ταχύτητα ... Ξέρω ότι αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά εάν μπορώ να πάρω κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει ή πώς μπορεί να διορθωθεί, τις παρατηρήσεις σας, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα .. Ευχαριστώ παιδιά ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία πατώντας το πλήκτρο F8 επανειλημμένα κατά τη φάση εκκίνησης
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανοίξτε την περίπτωση, καθαρίστε τους φιλάθλους.
| |||
| |||
| ναι, τι μπορώ να κάνω από εκεί, εξακολουθεί να πάρετε τις γραμμές που εκτείνονται τη σελίδα. |
|
| |||
| |||
| θα πρέπει να χρησιμοποιήσω πεπιεσμένο αέρα ή απλά χτύπημα η μαλακία από αυτό; |
|
| |||
| |||
| Αν έχετε πεπιεσμένου αέρα, τότε ναι, ή όπως σας είπε ακριβώς το χτύπημα της μέχρι την καθαρή
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάνει αλλαγές υλικού τον τελευταίο καιρό, όπως την εγκατάσταση τίποτα; Επίσης πρέπει να εκτελέσετε τις συνήθεις σαρώσεις για τον ιό και τα κακόβουλα προγράμματα; |
|
| |||
| |||
| Ή να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο. Βεβαιωθείτε ότι οι ανεμιστήρες είναι 100% καθαρά. Σκόνης είναι σχεδόν πάντα η αιτία για μια επανεκκίνηση / Υ κατάψυξη. |
|
| |||
| |||
| άρρωστος δώσει την blowin πράγμα το κάνουμε, το μόνο πράγμα εγώ θέσει σε αυτή την κάρτα γραφικών. και θ εγκαταστήσει όλους τους οδηγούς και τέτοια, έτρεξε σαρώνει το σύνολο της παρτίδας. Τίποτα δεν βρέθηκε. wasn't την κάρτα γραφικών και αν θα μπορούσε να πιστοποιηθεί ότι είναι ένα πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Τι εννοείς του δεν πιστοποιείται; Ότι οι οδηγοί που χρησιμοποιήσατε δεν είναι ή κάτι άλλο; Τι είδους κάρτα είναι;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |