![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Imam problem sa svojim računalom, uzimajući im novo, ali mi treba ovaj neki iz drugih razloga, glavni problem je u tome da sama pričepiti off 85% vremena prije nego što dođe do profil stranici, i sve što vidite dolje stranica je 4 slomljena linije i pored razgranalog inčni ekran. Također, kada se počinju i dobiti proliše opterećenja od tih stvari ide preko zaslon "" "" "od vrha do dna, samo na to da svatko zna ovdje su naočale za računalo: (šta ja znam anyway)
Pentium 4 768 MB RAM 120gb hard disk Nvidia geforce grafics kartici (sjetite cant broj), ali ja dont misliti svojim ovjerena. cant misliti na brzinu thingy ... I know this svibanj neće pomoći, ali ako ja mogu dobiti neki savjet o tome što treba učiniti i kako to popraviti, vaši komentari će biti mnogo poštovati .. hvala dečki ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Može li pokrenuti u sigurnom načinu rada pritiskom na F8 uzastopno u start-up
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Otvorite slučaju, očistite obožavatelja.
|
|||
|
|||
|
da, što mogu učiniti od tamo, još dobijete linije razgranalog stranicu.
|
|
|
|||
|
|||
|
bi trebao koristiti komprimirani zrak ili jednostavno zatrubite u sranje iz nje?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako imate komprimiranog zraka pa da, ili kao što si ti rekao samo puhati sve dok svojim čistim
|
|||
|
|||
|
Jeste li napravili bilo kakve promjene u zadnje vrijeme kao što je hardver instalirate ništa? Isto tako ste se izvoditi uobičajene skenira za virus i štetne sadržaje?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ili koristite boje kist. Provjerite je li fanova su 100% čista.
Prašina je gotovo uvijek je uzrok ponovnog / smrzavanja računala. |
|
|
|||
|
|||
|
bolestan dati blowin stvar namjeru, jedina stvar i staviti je u grafičkom karticom. i ja instalira sve drivere i ostalo, ran skenira cijeli lot. ništa ne nađe. grafičke kartice nije ovjerena ipak mogao da bude problem?
|
|
|
|||
|
|||
|
Kako to misliš ne njegove ovjerene?
Da su vozači koji ste koristili nisu ili nešto? Koju vrstu kartice je to?