![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה עם המחשב שלי, im מקבל אחד חדש אבל אני צריך את זה מסיבות אחרות, הבעיה העיקרית היא שהוא סוגר את עצמה 85% מהזמן עוד לפני שהוא מגיע אל דף פרופיל, וכל מה שאני רואה את דף זה 4 קווים שבורים אינץ בנפרד פורש את המסך. גם כאשר אני מתחיל לקבל לטעון המחסן של הדברים האלה הולכים על פני המסך "" "" "מלמעלה למטה, רק כדי לתת כולם יודעים כאן הוא המפרט של המחשב: (מה אני יודעת ממילא) פנטיום 4 768 Mb RAM 120GB כונן קשיח Grafics Nvidia GeForce כרטיס (צביעות זוכר את המספר) אבל אני חושב dont מוסמך שלה. צביעות לחשוב על מה שמו את המהירות ... אני יודעת שזה לא יכול לעזור אבל אם אני יכול לקבל כמה עצות על מה לעשות או איך לתקן את זה, ההערות שלך יהיה להערכה רבה .. חבר 'ה תודה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול להתחיל ב-safe mode ידי הקשה על F8 שוב ושוב על סטארט אפ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פתח את התיק, לנקות את האוהדים.
| |||
| |||
| כן, מה אני יכול לעשות משם, עדיין מקבל את השורות פורש את הדף. |
|
| |||
| |||
| כדאי להשתמש אוויר דחוס או רק המכה חרא מזה? |
|
| |||
| |||
| אם יש לך אוויר דחוס אז כן, או כמו שאמרת רק מכה אותו עד נקי שלה
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| האם עשה שום שינויים בחומרה בזמן האחרון כמו התקנת משהו? גם לך להפעיל את סורק הרגיל של וירוס ותוכנות זדוניות? |
|
| |||
| |||
| או להשתמש במברשת צבע. ודא האוהדים הם 100% נקי. אבק הוא כמעט תמיד לגרום מחשב / מקפיא מחדש. |
|
| |||
| |||
| חולה לתת את הדבר Blowin ללכת, אני הדבר היחיד היה לשים את כרטיס המסך. ואני מותקנים כל מנהלי ההתקנים וכאלה, רץ סורק את הרבה. שום דבר לא נמצא. הגרפיקה wasn't כרטיס מוסמך על פי זה יכול להיות בעיה? |
|
| |||
| |||
| למה אתה מתכוון לא מוסמך שלה? כי הנהגים לא השתמשת או משהו? איזה סוג של כרטיס זה?
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה, לא יודע את הדבר 1st אודות מחשב .. | Siman6969 | מקרים & ספקי כוח | 8 | 25 נובמבר 2009 14:34 |
| Dont יודע מה אני רוצה לעשות - צריך כיוון תעסוקה | robina80 | דיון Off topic | 4 | ה -25 בחודש פברואר 2009 12:14 |
| Dont לנסות את זה בבית | redden137 | מקרים & ספקי כוח | 16 | 2nd אוקטובר 2008 08:41 |
| אני צריך עזרה dont יודע איך להשתמש בה? | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:39 |
| צריך עזרה, אך עם dont kno wat | bighugga | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 26 אוגוסט 2007 10:18 |
| שרשרת כלים | |
| |