![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemų su savo kompiuteriu, jiems vis nauja, bet man reikia dėl kitų priežasčių, viena, pagrindinė problema yra tai, kad išsijungia pats ne 85% laiko, kol jis pasireiškia prie profilio puslapyje, ir visi matau, nustatantį Puslapis 4 x eilutės ir be ilgi colių ekraną. Taip pat kai kurie pradeda man sąsiauris apkrova tokie dalykai vyksta visame ekrane "" "" "iš apačios į viršų, tik tegul visi žino, čia yra į kompiuterį Specifikacijos: (ką aš žinau, anyway) Pentium 4 768 MB RAM 120GB kietasis diskas NVIDIA GeForce Grafika kortelė (cant remember skaičių), bet I dont think its sertifikuota. cant galvoji greičio thingy ... Aš žinau, tai negali padėti, bet jei aš galiu gauti kai ką daryti ir kaip tai ištaisyti patarimų, jūsų komentarai bus labai dėkingi .. Thanks guys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite pradėti saugiai režimu, paspauskite klavišą F8, įjungiant
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atidaryti atveju, švarios gerbėjai.
| |||
| |||
| Taip, ką aš galėčiau iš ten, jis vis dar linijos ilgi puslapyje. |
|
| |||
| |||
| turėčiau naudoti suspaustą orą ar tiesiog smūgis shit out of it? |
|
| |||
| |||
| Jei turite suspausto oro tada taip, arba, kaip sakei tik smūgį, kol jo valyti
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ar jūs atlikote sprzętowymi pastaruoju metu, kaip įdiegti ką nors? Pat turi paleisti įprastu ieško viruso ir žalinga programine įranga? |
|
| |||
| |||
| Arba naudokite dažų teptuku. Įsitikinkite, kad gerbėjai yra 100% švarus. Dulkių beveik visada iš naujo paleisti / užšalimo PC priežastis. |
|
| |||
| |||
| blogai suteikti Blowin dalykas eiti, tik ką aš įgyvendinti buvo grafikos plokštę. ir aš sumontuoti visi vairuotojai ir daiktų, vyko nuskaito visa partija. Nieko nerasta. video wasnt patvirtinta, kad nors gali būti problema? |
|
| |||
| |||
| Ką reiškia jo nėra sertifikuotas? Kad vairuotojai, kurį Jūs naudojote nėra ar kažką? Kokio tipo kortelės yra?
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PAGALBA, Dont Know 1. dalykas Kompiuterių .. | Siman6969 | Cases & Power Supplies | 8 | Lapkritis 25, 2009 14:34 |
| Don't Know What I Wanna Do - reikia užimtumo kryptis | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25 vasaris 2009 12:14 |
| Dont try this at home | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 spalis, 2008 08:41 |
| Need help i dont know kaip juo naudotis? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25 gruodis 2007 15:39 |
| Reikia pagalbos-bet Dont KNO wat su | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 26, 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |