![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir problēma ar manu datoru, im iegūt jaunu, bet man vajag šo vienu citu iemeslu dēļ, galvenā problēma ir tā, ka tā izslēdzas pati pie 85% laiku pirms tā izpaužas uz profila lapā, un visu redzu nosaka lapa 4 sadalīts līnijās un collu papildus aptver ekrānu. arī tad, kad sākt man shed slodzi šīm lietām iet pāri ekrāna "" "" "no augšas uz apakšu, tikai lai ļautu visiem zināt, šeit ir uz datora specs: (what i know anyway) Pentium 4 768 MB RAM 120GB cietais disks NVIDIA GeForce grafics karte (aprunāt atcerēties numuru), bet i dont domāju, ka tās apstiprinātas. aprunāt domā par ātruma thingy ... Es zinu, tas nevar palīdzēt, bet, ja es varu iegūt kādu padomu par to, ko darīt un kā to salabot, jūsu komentāri būtu ļoti appreciated .. thanks guys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai Jūs sākat drošajā režīmā, nospiežot F8 atkārtoti pie start-up
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Open gadījumā, tīras līdzjutējiem.
| |||
| |||
| jā, ko es varu darīt no turienes, un vēl saņemt līnijām aptver lapā. |
|
| |||
| |||
| vajadzētu izmantot saspiestu gaisu vai vienkārši pūst shit out of it? |
|
| |||
| |||
| Ja jums ir saspiests gaiss, tad jā, vai kā tu teici, tikko sitiens tā līdz tā tīra
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vai esat veicis aparatūras izmaiņas pēdējā laikā, piemēram, uzstādot kaut ko? Arī palaist parasto meklē vīruss's un ļaunprātīgu programmatūru? |
|
| |||
| |||
| Vai izmantot paint brush. Pārliecinieties, ka fani ir 100% tīrs. Putekļi gandrīz vienmēr izraisa atsākšanas / sasalšanas PC. |
|
| |||
| |||
| slikti dot blowin lieta iet, vienīgā lieta, man ar bija grafikas karte. un i uzstāda visiem vadītājiem un stuff, skrēja skenē visu partiju. Nekas nav atrasts. grafikas karte wasn't sertificēts tomēr var, ka ir problēma? |
|
| |||
| |||
| What do you mean tā nav sertificēta? Ka draiveri jūs lietojāt nav vai vēl kaut kas? Kādas kartes tips tas ir?
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |