![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problem z moim komputerem, im coraz nowe, ale muszę ten jeden z innych powodów, głównym problemem jest to, że zamyka się wyłącza 85% czasu, zanim dojdzie do profilu i wszystkich widzę w dół strona 4 podziałem linii i cala oprócz obejmujące ekranie. również przy uruchamianiu i uzyskać kurnika obciążenie tych rzeczy dzieje się na ekranie "" "" "od góry do dołu, tak aby każdy mógł wiedzieć Oto specyfikacje komputera: (tego co wiem, anyway) Pentium 4 768 MB RAM 120GB dysk twardy Grafics karty Nvidia GeForce (cant remember numer), ale ja dont pomyśleć jego certyfikat. cant think of thingy prędkości ... Wiem, że nie może pomóc, ale jeśli mogę uzyskać poradę, co robić i jak to naprawić, Twoje komentarze będą greatly appreciated .. Dzięki chłopaki ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można rozpocząć w safe-mode wciskając F8 podczas rozruchu
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otwórz obudowę, czyste fanów.
| |||
| |||
| Tak, co można zrobić z tego miejsca, wciąż dostać linie obejmujące stronie. |
|
| |||
| |||
| Będę za pomocą sprężonego powietrza lub po prostu cios shit out of it? |
|
| |||
| |||
| Jeśli masz sprężonym powietrzem a następnie tak, albo jak pan powiedział tylko cios, dopóki jego czyste
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Czy dokonaniu zmian sprzętowych ostatnio jak instalowania czegokolwiek? Mają również uruchomić zwykle szuka wirusów i złośliwego oprogramowania? |
|
| |||
| |||
| Możesz też użyć pędzla. Upewnij się, że kibice są w 100% czysty. Pył jest prawie zawsze przyczyną ponownego / PC zera. |
|
| |||
| |||
| chorych daje blowin rzeczy go, only thing I umieścić w stronę karty graficznej. i zainstalowaniu wszystkich sterowników i rzeczy, biegali skanuje całe mnóstwo. Nic nie znaleziono. Karta graficzna wasnt VAT choć to może być problem? |
|
| |||
| |||
| Co masz na myśli jego nie certyfikat? Że kierowcy można stosować nie, czy co? Jaki typ karty to jest?
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |