![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам проблем са мојим рачунаром, ИМ добијам нови, али ми треба ова из других разлога, главни проблем је у томе што се искључује 85% од времена пре него што се добија на страници профила, као и све видим доле страница 4 сломљена линија и поред разапињуће инчни екран. Такође, приликом покретања добијем пролива оптерећења од тих ствари иде преко екрана "" "од врха до дна, само да нека сви знају ево спецификације за компјутер: (шта знам у сваком случају) Пентиум 4 768 МБ РАМ 120ГБ хард диск Графицс НВИДИА ГеФорце картицу (не могу се сетити броја), али ја донт мислити своју ДДВ. цант мислити на брзину тхингы ... Знам да ово не може помоћи, али ако могу добити неки савет о томе шта треба урадити или како да га поправите, да ли би ваши коментари су веома цењени .. хвала момци ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да покренете у безбедном режиму притиском на тастер Ф8 пута на стартовање
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отворите случају, чисти фанови.
| |||
| |||
| да, шта да радим од тамо, и даље добијају линије разапињуће странице. |
|
| |||
| |||
| би требало да користе компримовани ваздух или само ударац срање из тога? |
|
| |||
| |||
| Ако сте компримованог ваздуха онда да, или као што си рекао само га дувају док својим чистим
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Сте направили све хардверске промене у последње време инсталације као нешто? Такође можете покренути скандирање уобичајеним за вируса и малвера? |
|
| |||
| |||
| Или употребите четкицу боја. Уверите се да су фанови 100% чист. Прашина је скоро увек узрок рестартовања / замрзавања рачунара. |
|
| |||
| |||
| болестан дати Блоуин ствар иде, једино што сам ставио је у графичку картицу. и ја инсталиране све драјвере и остало, водио скенира цео много. ништа није пронађено. графичка картица уасн'т ДДВ мада може да буде проблем? |
|
| |||
| |||
| Шта мислиш његова не ДДВ? Које драјвере сте користили нису или нешто? Који тип картице је?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХЕЛП ноцас ми 1. ствар рачунара .. | Симан6969 | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 25. новембар 2009 14:34 |
| Ја донт кноткле шта желите да урадите - Неед Дирекција за запошљавање | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 25 фебруар 2009 12:14 |
| Донт пробати овај код куће | редден137 | Цасес & Поуер Супплиес | 16 | 2 октобар 2008 08:41 |
| Требате помоћ ја донт кноткле како за корист то? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 25 децембар 2007 15:39 |
| Неед хелп-али донт кно уат с | бигхугга | Мултимедија и кодеци | 4 | 26 аугуст 2007 10:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |