![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar ile, yeni bir ama i diğer nedenlerle bu gerekli elde Sohbet bir sorun varsa, temel sorun bu, ve saat önce profil sayfasına alır% 85'i kendini kapatır tüm aşağı görmek ve sayfa 4 kırık çizgiler ve ayrı ekran spanning inç. da ne zaman i başlarken, sadece burada herkes biliyor, bilgisayar için özellikleri: (Ne zaten) olduğunu bilmek için bu ekran "" "" "arasında yukarıdan aşağıya kadar gidiyor bir sundurma yük almak Pentium 4 768 MB RAM 120gb sabit disk NVIDIA GeForce grafics kartı (numarayı unutmayın) ama i dont cant ve sertifikalı düşünüyorum. cant hız thingy düşün ... Bu ancak yardımcı olabilir eğer ne veya yapmak nasıl giderileceği ile ilgili bazı tavsiyeler alabilirsiniz, yorumlarınıza .. büyük mutluluk duyacağız biliyorum teşekkürler beyler ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güvenli olarak başlayabilirsiniz mod sürekli başında F8 tuşuna-up ile
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Dava açın fanlar temiz.
| |||
| |||
| evet, ne yapabilirsiniz orada hala almak satırları sayfa spanning. |
|
| |||
| |||
| Ben yapmalı mıyım sıkıştırılmış hava veya sadece dışında fena darbe kullanmak? |
|
| |||
| |||
| Eğer evet, ya da sıkıştırılmış hava var gibi sadece kadar darbe söyledi açık
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Size son bir şey yüklemek gibi bir donanım değişiklikler yapılmış mı? Ayrıca sizin için normal tarar çalıştırmak virüs ve kötü amaçlı yazılım? |
|
| |||
| |||
| Ya da bir boya fırçası kullanın. Emin olun fanlar% 100 temiz. Toz bir yeniden başlatılmasını / donma bilgisayar herzaman nedeni. |
|
| |||
| |||
| kötü bir tek şey i koymak grafik kartı olduğunu gidin Blowin şey ver. ve i çalıştırıp tüm sürücüleri ve malzeme yüklü çok tarar. hiçbir şey bulunamadı. grafik kartı wasnt onaylı olsa bir sorun olabilir? |
|
| |||
| |||
| Ne onun sertifikalı değil anlama geliyor? Kullanılan Bu sürücüler veya bir şeyler nelerdir? Kart Ne tür bu?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |