![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема з моїм комп'ютером, їм отримати нову, але мені потрібно це одне і з інших причин, головною проблемою є те, що він відгороджує себе 85% від часу, перш ніж потрапляє у профіль, і все я бачу вниз Сторінка 4 ламані лінії і Spanning дюйм екрану. Також під час запуску я отримую пролити навантаженні це відбувається на екрані "" "" "зверху донизу, просто нехай знають всі, тут специфікації для комп'ютера: (те, що я знаю, в будь-якому випадку) Pentium 4 768 Mb RAM 120GB жорсткий диск Nvidia GeForce Графіка карт (Cant пам'ятаю номер), але я думаю, Dont його завірену. нахиляє думати про швидкість Thingy ... Я знаю, це не може допомогти, але чи можу я отримати декілька порад про те, що робити і як це виправити, ваші зауваження будуть високо оцінює .. Спасибі, хлопці ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете завантажити в безпечному режимі, натиснувши клавішу F8 разу при запуску
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відкрите випадку, чистий уболівальників.
| |||
| |||
| Так, що я можу робити звідти, як і раніше отримують ліній Spanning на цій сторінці. |
|
| |||
| |||
| я повинен використовувати стиснене повітря або просто удар дерьмо з неї? |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас є стиснене повітря, то так, або як ви сказали, це просто удар до свого чистого
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ви зробили будь-яких апаратних змін, як в останній час установки що-небудь? Також ви виконаєте звичайні для сканування вірусів та шкідливих програм? |
|
| |||
| |||
| Або використовуйте кисть. Переконайтеся, що вентилятори на 100% чистим. Пил майже завжди є причиною перезапуску / заморожування ПК. |
|
| |||
| |||
| жорстоке дати Blowin речей Go, єдина річ я поклав було в відеокарті. і Я встановив всі драйвера та інше, побігла сканування всієї серії. Нічого не знайдено. Wasn't відеокарта сертифіковані, хоча це могло бути проблема? |
|
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі його не сертифіковані? Що водії ви не використовували, чи що? Який тип карти це?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |