![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, знам да се круг из свих истраживања сам учинио. али ЈА донт знам где најјефтиније место за шмиргла је. Ја тражио и више локација у околини има минута рекуремент колико морате да купите. Само је потребно 3-4 схеетес сваког 400, 600, 800, 1000, 1500 и 2000 гранулацији који су за метал и водоотпорне. ја лицемјерје наћи у продавницама ове где сам ја, тако да ми је Интернет једина нада. Ја се траже на многим местима, али још увек није довољно добар посао. Плеасе хелп!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зар нисте зграде локалних продавница или хоби продавнице? Ако сте били у Британији бих сургест БиХ & П, Ухицкс, Скреуфикс, хоби или занат. Неки од оних у САД превише?
| |||
| |||
| никада нису чули за њих. Они су такве специфичне тпыес песка рад није ни моје локалне продавнице хардвера да их носи.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потребан вам је мокро и суво шмиргла онда неке добре металне нокте ![]() мокро и суво шмиргла се могу наћи у продавници енеы згради
|
| |||
| |||
| ја могу наћи песак и типа сасвим у реду. своју цену која ја донт слично. многим сајтовима нето вредности је само 25 центи по листу, али да купујете у великим куанитиес. ја донт имати врсту новца потрошити на местима где се могу купити 1 лист на време за $ 1.50, али ја не могу да приуште 25 центи по листу али морају да оердер 25 или више од само 1 од многих Грит ми је потребно, а затим додај достава на све.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Ох, ОК, тај нека врста ствар коју треба да одете у локалној продавници хоби занат, или продавница делова за аутомобиле, и они могли да их продају у малим количинама, а ако не, можда ћете моћи да их пурсуаде да прода коју сте управо неколико листова. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.ыоутубе.цом/уатцх?в=рО5гк6мЗусо Велике водич који ми је помогао, Исто тако ако си ја не би мишљење о томе колико песка раду ће коштати, јер ако идете са јефтиним песка раду и не могу правилно посао који би потенцијално могли штете и повећава Темпс ако не пропаст рс површине сви заједно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Има ли боље ЦПУ хеатсинк за цену од овог? | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 14 децембар 2008 19:35 |
| Хеатсинк Проблемс? | Оззие82 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 19 април 2008 12:36 |
| Хеатсинк је узимајући осудити хот .. | куангмао | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 14 јануар 2008 10:21 |
| ЦПУ фан хеатсинк и помоћ | лоухмаылин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 8 јануар 2008 05:43 |
| Да ли је то хеатсинк превише? | ДБАН | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 4 јануар 2008 17:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |