![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В момента моето PC температура е 42в, който изглежда твърде висок. Системата ми е: Intel Quad core@2.67Ghz за 2 х 2 ядра 8GB овен NVidia 1GB графична карта Windows Vista Business 4MB кеш 64-битова система др. хора казват, ако е над 65c тогава му опасен, е, че е истина? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво нещо Quad е то? Q6700, i7, Xeon? Му е много горещо тези дни все пак Какво охладител, който използвате? Ако запасите тогава вероятно е около нормата В най-много време ми процесора може да е толкова 74c му зависи от вида на процесора и Im не сте сигурни кой е твое все пак
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Ако моята CPU има до 60 C Бих закрият незабавно, защото това е много висока температура и аз искам да рискувам wouldnt тези време, но казва, че четворни сърцевина винаги ще бъде hotter като CPU са х 4, а сега те са по-големи и по - мощен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C е глобата като товар температура.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH договорено, ако вашата квадрант е изчезнал на това бих казал, нещо не е наред във Вашата система. Има ли overclocking, или нищо? е акционерно охладител, която сте? фондова heatsink? |
|
| |||
| |||
| Мини писти по онова над clocked. Това не бива да се тревожиш на всички! Те са проектирани да работят на 100 градуса, или така, няма проблеми, на 40 градуса изобщо. Ако тя е била 90 или така след това малко се притеснявам, но дори и 60 е добре при 100% натоварване температурата. Върви с въглен съвети, всеки, който не отива вкъщи щастливи. |
|
| |||
| |||
| Нищо не става на 60, както казах. Моят Q6600 OC'd @ 3,66 имам 75C (товар) Което е стабилно, но аз го изпълним по-ниско от това във всеки случай, както можете да видите в моя SIG, така че не мога да ви дам всички дългосрочни инфо за това. Но 42 се absolutly глоба. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Идеален PSU и делото да избират | dsaliba | Случаи & Power Доставки | 7 | 3тият Sep 2008 02:44 |
| Сейфът Температура | waxtodonte15 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 15 април 2008 06:32 |
| Хардуер температура | blubla | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Апр 2008 18:47 |
| Температурен контрол | Godin | Общи Софтуер Чат | 2 | 19 Jan 2008 10:30 |
| Температура на процесора на монитора | link590o | Общи Софтуер Чат | 27 | 15 Jan 2008 03:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |