![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V současné době mého PC je teplota 42c, který vypadá poměrně vysoká. Můj systém je: Intel Quad core@2.67Ghz o 2 x 2 jádra 8GB RAM Nvidia 1GB grafickou kartu Windows Vista Business 4 MB cache 64-bit systému atd.. lidé říkají, když je to nad 65c pak jeho nebezpečné, je to pravda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co trochu Quad je to? Q6700, I7, Xeon? Jeho velmi horké těchto dnech beztak Jaký chladič používáte? Pokud populace potom, že je asi o normální Max. temps moje CPU může trvat 74c je tak závislá na jeho typu a CPU im Vy nejste jisti, které je přesto
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Pokud můj procesor dostal na 60 ° C bych vypnout taková, protože to je velmi vysoká teplota a já bych chtěl tyto rizikové temps, ale říká, že čtyř-jádrové procesory bude vždy teplejší, jak se cpu jsou x 4 a nyní jsou větší a mocných. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C je jemné jako náklad temp.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH dohodli, pokud váš čtyřkoalice byl nečinný v tomto bych řekl, je něco špatně v systému. Jste přetaktování nebo něco? je skladem chladiče máte? skladem chladič? |
|
| |||
| |||
| Důl provozuje na to, že více než stopovaný. Je to nic starat o vůbec! Ty jsou navrženy tak, aby běh na 100 stupňů tak, žádné problémy při 40 stupních vůbec. Kdyby to bylo 90 nebo tak, pak si trochu obavy, ale i 60 je v pořádku na 100% zatížení temp. Jdi s uhlí poradenství, každý, kdo se jde domů šťastná. |
|
| |||
| |||
| Nic špatného na 60, jak říkal. Moje Q6600 OC'd @ 3,66 dostal 75C (zatížení) , Která byla stabilní, ale vedu to v každém případě nižší, než jak je vidět na mém sig, takže nemůžu dát žádné dlouhodobé údaje o tomto. Ale 42 je naprosto v pořádku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ideální PSU a případ si vybrat | dsaliba | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 3. Září 2008 02:44 |
| Bezpečného Teplota | waxtodonte15 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 15. dubna 2008 06:32 |
| Hardware teploty | blubla | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. dubna 2008 18:47 |
| Teplota monitoru | Godin | Obecné Software Chat | 2 | 19. ledna 2008 10:30 |
| Monitor teploty CPU | link590o | Obecné Software Chat | 27 | 15. ledna 2008 03:43 |
| Thread Nástroje | |
| |