![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτή τη στιγμή τον υπολογιστή μου θερμοκρασία 42γ η οποία θα είναι αρκετά υψηλό. Το σύστημά μου είναι: Intel Quad core@2.67Ghz για το 2 x 2 πυρήνες 8GB RAM Κάρτα γραφικών Nvidia 1gb Windows Vista Business 4mb cache Σύστημα 64-bit κ.λπ.. λένε αν είναι πάνω από 65C τότε η ανασφαλείς, είναι η αλήθεια; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι κάπως Quad είναι; Q6700, i7, Xeon? Η πολύ ζέστη αυτές τις μέρες έτσι κι αλλιώς Τι δροσερότερες χρησιμοποιείτε; Αν υλικού είναι κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, ότι σχετικά με τις κανονικές Η max temps CPU μου μπορεί να είναι τόσο το 74c εξαρτάται από τον τύπο της CPU και im που δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το δικό σας και αν
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αν έχεις να μου CPU 60 γ, θα κλείσουν αμέσως, διότι αυτό είναι ένα πολύ υψηλή θερμοκρασία και θα ήθελα να wouldnt temps κινδύνων αυτών, αλλά λέει ότι quad πυρήνας θα είναι πάντα θερμότερος καθώς η CPU του είναι x 4 και τώρα είναι μεγαλύτερη και πιο ισχυρό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60γ είναι ωραία ως φορτίο temp.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH συμφωνηθεί, αν σας τετράκλινα ήταν αδρανής σε αυτό θα ήθελα να πω κάτι είναι λάθος στο σύστημά σας. Είσαι αυτό overclocking ή τίποτα; είναι υλικό που έχουμε στα δροσερότερες; stock heatsink; |
|
| |||
| |||
| Δικό μου είναι αντίθετη σε ότι πάνω χρονικό όριο. Δεν είναι τίποτα να ανησυχείς καθόλου! Αυτά είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν σε 100 μοίρες περίπου, δεν προκύπτουν προβλήματα στους 40 βαθμούς, σε όλα. Αν ήταν 90 ή μέχρι τότε πάρτε μια κάπως ανήσυχος, αλλά ακόμα και 60 είναι πρόστιμο σε φορτίο 100% temp. Πήγαινε με άνθρακες για την παροχή συμβουλών, ο καθένας που πηγαίνει στο σπίτι κάνει ευτυχισμένη. |
|
| |||
| |||
| Τίποτα δεν τρέχει με 60, όπως είπε. My Q6600 OC'd @ 3,66 έχεις 75C (φορτίο) Ποια ήταν σταθερή, αλλά θα εκτελέσετε χαμηλότερο από αυτό που ούτως ή άλλως, όπως μπορείτε να δείτε στις sig μου, οπότε δεν μπορώ να σας δώσω οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη πληροφορίες για αυτό. Αλλά 42 absolutly προστίμου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ιδανικό PSU περίπτωση και να επιλέξουν | dsaliba | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 3ο Σεπ 2008 02:44 |
| Το Safe Θερμοκρασία | waxtodonte15 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 15 Απρ 2008 06:32 |
| Hardware θερμοκρασία | blubla | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Απρ 2008 18:47 |
| Θερμοκρασία παρακολουθεί | Godin | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 19 Ιαν 2008 10:30 |
| CPU Θερμοκρασία Monitor | link590o | Γενικά Λογισμικό Chat | 27 | 15 Ιαν 2008 03:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |