![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trenutno moj PC je temperatura 42c, koji izgleda prilicno visoka. Moj sustav je: Intel Quad core@2.67Ghz za 2 x 2 jezgre 8GB RAM-a Nvidia graphics card 1GB Windows Vista Business 4MB cache 64-bitni sustav itd.. ako ljudi kažu da je preko svojih nesigurnih 65c onda je to istina? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quad kinda Što je to? Q6700, i7, Xeon? Njegova je jako vruće ovih dana ionako Što su hladnjaci koristite? Ako se dionica koja se tada vjerojatno o normalnom Maksimuma temps moja CPU može potrajati 74c je tako njezina ovisna o CPU tip i im ne siguran koji je tvoj mada
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ako je moja CPU dobio na 60 c bih isključiti immediatly jer je ovo vrlo visoku temp i ja želim wouldnt risk ovih temps, ali quad core govoreći da će uvijek biti hotter kao CPU-a su x 4 i sada su oni veći i više moćna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C je lijepo kao load temp.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh dogovoreno, ako je vaš quad bilo na toj neprisutan bih reći nešto nije u redu u svoj sustav. Jeste li overclocking ili ništa? Stock hladnjak je ona koju ste? Stock heatsink? |
|
| |||
| |||
| Mine prometuje na toj nad clocked. Nije to ništa brinuti sve! Oni su dizajnirani za prikazivanje na 100 stupnjeva, ili je tako, nema problema na 40 stupnjeva, na sve. Ako je 90 ili tako nešto onda se zabrinuto, ali je u redu, čak 60 na 100% load temp. Idi s Carbons savjete, svatko tko ne ide kući sretna. |
|
| |||
| |||
| Ništa izvrnut sa 60 kao što je rekao. Moj Q6600 OC'd @ 3,66 dobila 75C (opterećenja) Koja je bila stabilna, ali sam ga da ionako niža nego što možete vidjeti na mom sig, pa ne mogu vam dati bilo kakve dugoročne info o tome. Ali 42 Je absolutly redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Idealna PSU i case izabrati | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 3. rujna 2008 02:44 |
| Safe Temperatura | waxtodonte15 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 15. travanj 2008 06:32 |
| Hardware temperatura | blubla | General Hardware Chat | 1 | 5. travanj 2008 18:47 |
| Temperatura monitor | Godin | Općenito Software Chat | 2 | 19 siječanj 2008 10:30 |
| CPU Temperature Monitor | link590o | Općenito Software Chat | 27 | 15 siječanj 2008 03:43 |
| Thread Tools | |
| |