![]() |
|
| |||
| |||
| בשלב זה הטמפרטורה במחשב שלי היא 42c בהם נראה גבוה למדי. המערכת שלי היא: Intel Quad core@2.67Ghz של 2 x 2 ליבות 8GB ראם Nvidia 1GB כרטיס המסך Windows Vista Business מטמון 4mb 64-bit מערכת וכו '. אם אנשים אומרים שזה נגמר 65c אז את לא בטוחים, זה נכון? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quad קצת מה זה? Q6700, i7, Xeon? את מאוד חם בימים אלו, בכל מקרה איזה מגניב אתה משתמש? אם מניות אז כנראה שהוא בערך בדרך כלל המקסימלית שלי temps CPU 74c הוא יכול לקחת את כל כך תלויה בסוג CPU ו-IM לא בטוח בו הוא שלך למרות
|
| |||
| |||
| אם יש לי מעבד 60 ל C הייתי כיבוי immediatly בגלל זה הוא גבוה מאוד זמני ואני רוצה wouldnt סיכון אלה temps, אך אומר כי מרובע ליבות יהיה תמיד hotter כמו CPU's אינם x 4 ועכשיו הם גדולים יותר ועוד עוצמה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C זה בסדר לטעון באופן זמני.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh הסכים, אם היה מרובע לפהות בזה אני אומר משהו לא בסדר במערכת שלך. האם overclocking לך את זה או משהו? זה מגניב יש לך מניות ב? המניה heatsink? |
|
| |||
| |||
| שלי פועל באותו מעל clocked. זה אין מה לדאוג בכלל! אלה נועדו להפעיל ב 100 מעלות או כך, אין בעיות ב 40 מעלות בכלל. אם זה היה 90 או אז מקבלים קצת מודאג אבל גם 60 זה בסדר ב 100% עומס זמני. לך עם Carbons ייעוץ, האם כל מי הולך הביתה שמח. |
|
| |||
| |||
| שום דבר לא בסדר עם 60 כפי אמר. אזור Q6600 OC'd @ 3,66 יש 75C (לטעון) אילו היה יציב, אבל אני מפעיל את זה נמוך יותר, כי בכל מקרה כפי שאתה יכול לראות ב sig שלי, אז אני לא יכול לתת לך כל מידע לטווח ארוך על זה. 42 אבל האם absolutly בסדר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אידיאלית PSU ואת מקרה לבחור | dsaliba | מקרים & ספקי כוח | 7 | 3 ספטמבר 2008 02:44 |
| הבטוח טמפרטורות | waxtodonte15 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | ה -15 לאפריל 2008 06:32 |
| חומרה טמפרטורה | blubla | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש אפריל 2008 18:47 |
| טמפרטורת לפקח | Godin | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 19th ינואר 2008 10:30 |
| טמפרטורת CPU צג | link590o | כללי תוכנות צ 'אט | 27 | ה -15 בחודש ינואר 2008 03:43 |
| שרשרת כלים | |
| |