![]() |
|
| |||
| |||
| Šobrīd mans PC temperatūra ir 42c, kas izskatās diezgan augsts. Mana sistēma ir: Intel Quad core@2.67Ghz par 2 x 2 serdeņiem 8GB ram Nvidia 1gb grafikas karte Windows Vista Business 4MB cache 64-bit sistēmas utt. cilvēki saka, ja tas pārsniedz 65c, tad tā nedroši, ir patiesība? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas kinda Quad tas ir? Q6700, i7, Xeon? Tās ir ļoti karsts šajās dienās anyway Kas dzesētājs jūs lietojat? Ja akciju, tad tas ir iespējams, par normāliem Max temps manu CPU var būt ir 74c tāpēc tās atkarīgas no CPU tipa un IM nezināt, kas jums ir kaut
|
| |||
| |||
| Ja mans CPU got līdz 60 ° C es būtu jāslēdz uzreiz, jo tas ir ļoti augsta temperatūra, un es wouldnt gribu risku šiem temps, bet sakot, ka quad kodols vienmēr ir karstāks par cpu's ir x 4 un tagad tās ir lielākas un vairāk spēcīgs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C ir labi kā slodzes temp.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH panākta vienošanās, ja jūsu quad bija idle pie to es teiktu, ka kaut kas nav kārtībā jūsu sistēmu. Vai esat overclocking, vai kaut ko? tas akciju dzesētājs jums ir on? Noliktavā Heatsink? |
|
| |||
| |||
| Mine sākas tajā laikā clocked. Tas nav jāuztraucas at all! Tie ir paredzēti, lai darboties pie 100 grādiem vai tā ir, nekādu problēmu pie 40 grādiem vispār. Ja tas bija 90 vai tik pēc tam saņemt mazliet noraizējusies, bet pat 60 ir labi pie 100% slodzes temp. Iet ar oglekļa padomu ikvienam, kurš dodas mājās laimīgi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekas nav kārtībā ar 60, kā teica.
Mans Q6600 OC'd @ 3,66 got 75C (slodze) Kas bija stabils, bet palaist tā zemāka par to vienalga, kā jūs varat redzēt uz mana SIG, lai es varētu jums dot nekādu ilgtermiņa info on that. Bet 42 absolutly naudas sodu. Mana sistēma: FordyPC
|