![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Obecnie moim komputerze temperatura 42c, który wygląda dość wysokie. Mój system jest: Intel Quad core@2.67Ghz dla 2 x 2 rdzenie 8GB RAM 1GB karta graficzna Nvidia Windows Vista Business 4MB cache 64-bitowy system etc. ludzie mówią, czy to nad 65c następnie jego niebezpieczny, jest to prawda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co kinda Quad to jest? Q6700, i7, Xeon? Jego bardzo gorąco tych dniach anyway Co chłodnicy używacie? Jeśli stanie się to prawdopodobnie o normalnej Maksymalny czas mojego procesora może trwać 74c jest tak uzależniony od jego rodzaju i procesora im nie wiemy jakie jest twoje choć
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Jeśli mój procesor ma do 60 c chciałbym zamknąć natychmiast, ponieważ jest to bardzo wysoka temperatura i wouldnt wanna ryzyka tych temps, ale mówi, że quad core będzie zawsze hotter jak cpu są x 4, a teraz są one większe i bardziej potężny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C is fine jako obciążenie Temp.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh uzgodniono, jeśli quad był bezczynny na tym chciałbym powiedzieć coś jest źle w swoim systemie. Czy to overclockingu lub cokolwiek? jest stanie na chłodniejsze masz? Radiator stanie? |
|
| |||
| |||
| Kopalnia działa w tym ponad clocked. To nic martwić się na wszystkich! Są one przeznaczone do uruchamiania na 100 stopni lub więcej, brak problemów przy 40 stopni w ogóle. Jeśli było to 90 lub następnie dostać trochę martwi, ale nawet 60 jest dobrze na 100% obciążeniu temp.. Przejście z węgla porad, każdy, kto nie idzie do domu szczęśliwy. |
|
| |||
| |||
| Nic złego z 60 jak powiedział. Mój Q6600 OC'd @ 3,66 dostał 75C (obciążenie) Jaki był stabilny, ale niższy niż uruchomić mimo że, jak widać na moim sig, więc nie mogę podać żadnych długoterminowych info w tej sprawie. Ale 42 jest Absolutly grzywny. |