![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În prezent, PC-ul meu de temperatura este 42c care arată destul de mari. Sistemul meu este: Intel Quad core@2.67Ghz de 2 x 2 miezuri 8GB ram Nvidia 1GB placă grafică Windows Vista Business 4MB cache 64-bit sistem etc. oameni spun daca este peste 65c apoi sa nesigure, este adevarat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce fel de Quad este? Q6700, I7, Xeon? Sale, este foarte cald zilele astea, oricum Ce cooler folosiţi? În cazul în stoc, atunci care este, probabil, despre normal De max temps procesorul meu poate lua este 74c aşa sale depinde de tipul de procesor şi de chat nu sunt sigur care este a ta, deşi
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Dacă procesorul meu are 60 de c aş închide imediat, pentru că aceasta este o foarte mare temp şi am dori să wouldnt risc aceste temps, dar spune că quad core va fi întotdeauna mai tare ca de procesoare sunt x 4 şi acum sunt mai mari şi mai puternic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C este bine ca o sarcină temp.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yh de acord, dacă dumneavoastră quad a fost inactiv la acest aş spune că ceva este greşit în sistem. Sunteţi overclocking sau ceva? este cooler stoc pe care le-aţi de pe? stoc heatsink? |
|
| |||
| |||
| A mea, care se ridică la peste clocked. Nu-i nimic sa-ti faci griji, la toate! Acestea sunt concepute pentru a rula la 100 de grade sau cam asa ceva, nici o problema la 40 de grade la toate. În cazul în care acesta a fost 90 sau asa ca te un pic ingrijorat, dar chiar şi 60 este în regulă, la o încărcare de 100% temp. Du-te cu carburi consiliere, toţi cei care nu pleaca acasa fericiti. |
|
| |||
| |||
| Nimic în neregulă cu 60, astfel cum a spus. My Q6600 OC'd @ 3.66 am 75C (sarcină) Care a fost stabil, dar am rulat-o mai mică decât cea oricum după cum puteţi vedea pe sig meu, aşa că nu pot să vă dau nici pe termen lung cu privire la acest info. Dar 42 se absolutly bine. |
![]() |
|
| Marcaje |