![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V súčasnej dobe môjho PC je teplota 42c, ktorý vyzerá pomerne vysoká. Môj systém je: Intel Quad core@2.67Ghz o 2 x 2 jadrá 8GB RAM Nvidia 1GB grafickú kartu Windows Vista Business 4 MB cache 64-bit systému atď. ľudia hovoria, keď je to nad 65C potom jeho nebezpečné, je to pravda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo trochu Quad je to? Q6700, I7, Xeon? Jeho veľmi horúcej týchto dňoch beztak Aký chladič používate? Ak populácie potom, že je asi o normálne Max. Temps moje CPU môže trvať 74c je tak závislá od jeho typu a CPU im Vy nie ste istí, ktorá je napriek tomu
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ak môj procesor dostal na 60 ° C bych vypnúť taká, pretože to je veľmi vysoká teplota a já bych chtěl tieto rizikové temps, ale hovorí, že štyroch-jádrové procesory bude vždy teplejšie, ako sa cpu sú x 4 a teraz sú väčšie a mocných. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C je jemné ako náklad temp.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| YH dohodli, pokiaľ váš čtyřkoalice bol nečinný v tomto bych řekl, je niečo zle v systéme. Ste přetaktování alebo niečo? je skladom chladiča máte? skladom chladič? |
|
| |||
| |||
| Baňu prevádzkuje na to, že viac ako stopovanie. Je to nič starať o vôbec! Tie sú navrhnuté tak, aby Beh na 100 stupňov tak, žiadne problémy pri 40 stupňoch vôbec. Keby to bolo 90 alebo tak, potom si trochu obavy, ale aj 60 je v poriadku na 100% zaťaženia temp. Choď s uhlia poradenstvo, každý, kto sa ide domov šťastná. |
|
| |||
| |||
| Nič zlého na 60, ako hovoril. Moja Q6600 OC'd @ 3,66 dostal 75C (zaťaženie) , Ktorá bola stabilná, ale vedu to v každom prípade nižší, ako je vidieť na mojom sig, takže nemôžem dať žiadne dlhodobé údaje o tomto. Ale 42 je úplne v poriadku. |