![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тренутно мој ПЦ је температура 42ц, који изгледа прилицно висока. Мој систем је: Интел Куад цоре@2.67Гхз за 2 кс 2 језгра 8ГБ РАМ-а НВИДИА грапхицс цард 1ГБ Уиндоус Виста Бусинесс 4МБ цацхе 64-битни систем итд. ако људи кажу да је преко својих несигурних 65ц онда је то истина? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Куад кинд Шта је то? К6700, и7, Ксеон? Његова је јако вруће ових дана ионако Шта су фрижидери користите? Ако се дионица која се тада вероватно о нормалном Максимума Темпс моја ЦПУ може да потраје 74ц је тако њена зависна о ЦПУ тип и им не сигуран који је твој мада
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ако је моја ЦПУ добио на 60 ц бих искључити иммедиатлы јер је ово врло високу темп и ја желим уоулднт риск ових Темпс, али Куад цоре говорећи да ће увек бити хоттер као ЦПУ-а су кс 4 и сада су они већи и више моћна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60Ц је лијепо као лоад темп.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ых договорено, ако је ваш Куад било на тој неприсутан бих рећи нешто није у реду у свој систем. Јесте ли Оверцлоцкинг или ништа? Стоцк хладњак је она коју сте? Стоцк хеатсинк? |
|
| |||
| |||
| Мине прометују на тој над цлоцкед. Није то ништа да брине све! Они су дизајнирани за приказивање на 100 степени, или је тако, нема проблема на 40 степени, на све. Ако је 90 или тако нешто онда се забринуто, али је у реду, чак 60 на 100% лоад темп. Иди с Царбонс савете, свако ко не иде кући сретна. |
|
| |||
| |||
| Ништа неправда са 60 као што је рекао. Мој К6600 ОЦ'д @ 3,66 добила 75Ц (оптерећења) Која је била стабилна, али сам га да ионако нижа него што можете видети на мом сиг, па не могу вам дати било какве дугорочне инфо о томе. Али 42 Је абсолутлы реду. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Идеална псу и цасе изабрати | дсалиба | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 3. септембра 2008 02:44 |
| Сафе Температура | уакстодонте15 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 15 април 2008 06:32 |
| Хардуаре температура | блубла | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 април 2008 18:47 |
| Температура монитор | Годин | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 19 јануар 2008 10:30 |
| ЦПУ Температуре Монитор | линк590о | Уопштено Софтуаре Цхат | 27 | 15 јануар 2008 03:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |