![]() |
|
| |||
| |||
| Şu anda benim bilgisayar sıcaklığı da oldukça yüksek görünüyor 42c olduğunu. Benim sistemi: 2 x 2 çekirdek için Intel Quad core@2.67Ghz 8GB bellek 1GB Nvidia grafik kartı Windows Vista Business 4MB önbellek 64-bit sistem vb. Eğer 65c üzerine daha sonra kendi güvensiz halkının, bu doğru olduğunu söylüyorlar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dört tür bu nedir? Q6700, i7, Xeon? Çok bu gün yine sıcak Ne soğuk kullanıyorsunuz? Eğer hisse senedi sonra muhtemelen hakkında normaldir Benim CPU alabilir Maksimum temps 74c ve CPU türüne bağlı so ve senin emin im değil ama bir
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Eğer CPU 60 C çünkü bu çok yüksek bir ısı ve ben wouldnt bu temps riski istiyoruz immediatly kapatmak için de var ama bu dört çekirdekli her zaman sıcak olacak söyleyerek işlemci x 4 ve şimdi bunlar ve daha büyük olduğu güçlü. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60C bir yükü geçici olarak iyi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer bu dört bir şey sisteminizde yanlış olduğunu söyleyebilirim at boş olduğunu YH, kabul etti. Siz veya herhangi bir overclock? bu hisse senedi üzerinde sahip soğutucu nedir? stok heatsink? |
|
| |||
| |||
| Mayın üzerinde clocked at çalışır. Bu konuda hiç endişe bir şey yok! Bunlar 100 dereceye kadar, herhangi bir sorun 40 derece tüm at çalıştırmak için tasarlanmıştır. Eğer 90 veya daha sonra biraz ama hatta 60% 100 yük sıcaklığında iyi endişeli almak oldu. Git karbonlar tavsiye, kimin yok eve mutlu gider herkesle paylaşın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 60 Hiçbir şey yanlış olarak söyledi.
|
| Bookmarks |