![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im căutaţi o investească într-un nou PC-ul şi, recent, am ajuns la un computer de vânzare pe site-ul local, aici sunt pe lista de specs: AMD Phenom II 940 64bit Quad Core (4x 3.0Ghz, 8MB cache. AM2 +) - Gigabyte GA-MA790X-UD4P Cross Fire Capable Mama Board - Gigabyte GV-NX96T512HP 9600 GT Video Card - OCZ OCZ2T1066IO4GK PC8500 1066Mhz 4GB Kit (4x1GB, 5-5-5-15, heatspreaders, Lifetime) Memory - Western Digital caviar Black 640GB 7200rpm (SATA2 32MB Cache, Dual Processor) ***** Hard Drive - Seagate 250GB 7200rpm (SATA2 8MB cache) Hard Drive - Antec Sonata III (Fata USB2.0/eSATA, 1x 120mm, Antec 500W 80 +, liniştite, Black, ATX) * Cauza - 13 in 1 Card Reader - 2 LG Super Multi DVD arzatoare Preponderent tot pe acest computer vine cu un an la 3 garanţie a lungul vieţii. El este de 1300 pentru a cere aceasta. Afacere bună Sau nu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu la toate, şi un computer nu este o investiţie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hidos overpriced IMHO |
|
| |||
| |||
| Lmao Poate că, pentru a lua în jur de 600 RON nu aş cumpăra că Heyho lol face-o chiar tu sale foarte simple faward şi vă oferă o mulţime de cunoştinţe. |