по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Im наистина объркан

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти януари, 2008, 15:00
Новите държави Група

Ами баща ми се обади и ми каза, че мястото, той работи в е ще го купя компютър и не повече от цената е $ 1200. Аз съм сигурен, че те го искат от кутия или нещо такова, и той иска да знае какво е най-добрия възможен компютър той може да получи за тази цена.

Той има супер DSL или нещо подобно, че така си интернет е добро, и те са отдаване я вземе у дома. Няма ограничения, различни от цената.

Той иска да бъде в състояние да играе добри игри на него, и вероятно ще купи добра графична карта / повече памет, ако тя не дойде с Comp.

Той видя един Comp концерт с 400 памет, която е Hewlatt Пакард, но той не е сигурен.

Той има нужда от това днес, така че не може да бъде нещо онлайн.

какво ще кажеш за това?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-NAV

е, че само кулата нещо не като наблюдава и неща?

това, което е най-доброто възможно компютъра той може да получи за $ 1200 с мишка / клавиатура / монитор?
Old 26-ти януари, 2008, 21:43
Член Група

Всичко, от което наистина може да е изследвания. Има един тон на различни компютърни производители там. Аз обичам компютри Alienware, аз лично никога не са собственост на един, но знам, че те са много компютри, игри. Съмнявам се, че ще са виждали компютър с 400gigs на паметта, че сами ще струва $ 1200. И вие не може да сложи това много памет в компютъра. Той вероятно е смисъла на капацитета на твърдия диск. :)
Old 27-ми януари, 2008, 19:04
Номер на групата

Ръководството има настройка на дъното, че е около 1100 $ с монитор и случай. Alienware е скъп боклуци tbh - бележка има една 8600GTS (която няма да се показват нищо добро решение) и посредствени процесора.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 27-ми януари, 2008, 21:12
Член Група

Това е много вярно. Но Alienware са някои от най-добрите компютри, можете да получите, ако не искате да се изгради един себе си. Аз силно препоръчвам да се изгради само един, но му звучи като най-вероятно не може. Както казах преди един куп изследвания на различни компютърни производители и изберете една искате. След това можете да сложите на спецификациите на всички тук и ние можем да ви кажа колко е добра или не. Предлагам ви да погледнете www.ibuypower.com
Те имат някои достойни компютри там.
Въглероден, имам 7600GT, че аз тичам с Crysis. Разбира се аз не мога да страхотно резолюции с нея, но тя работи. Един 8600GT е наред за сега, аз знам, че по-късно и в бъдеще моята карта и 8600GT ще се боклуци. Но ако той не е трудна игра същината си 8600GT е съвършено глоба. Плюс бихте могли да ъпгрейд по-късно, когато 8800s слезе в цената малко.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc