menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Im opravdu zaměnit

Reply

Thread Nástroje
Old 26 leden 2008, 15:00
Nový člen skupiny

I můj táta volal a řekl mi, místo, kde pracuje, je koupím mu počítač a maximální cena je $ 1200. Jsem si jistý, že to chtějí z krabice nebo tak něco, a chce vědět, jak co nejlépe počítač může dostat za tuto cenu.

Má super DSL nebo něco takového, takže jeho internet je dobrá, a oni se ho nechala vzít domů. Žádná omezení, než je cena.

Chce, aby mohl hrát dobré hry na to, a pravděpodobně budou kupovat dobrou grafickou kartu nebo více paměti RAM, pokud nepřijde s comp.

Viděl, jak jeden comp s 400 paměti, že koncert byl Hewlatt Packard, ale on není jistý.

Potřebuje to dnes, takže to nemůže být nic on-line.

co to?

http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # pdp-nav

Je to jen věž, co se mi monitor a tak?

co je nejlepší možné, že počítač může dostat za $ 1200 s myš / klávesnice / monitor?
Old 26 leden 2008, 21:43
Člen Skupina

Jediné, co můžete udělat, je opravdu výzkum. Existuje tuna různých výrobci počítačů venku. Nemám rád počítače, Alienware, nikdy jsem v osobním vlastnictví, ale jedno vím, že jsou skvělé herní počítače. Pochybuji, že by došlo počítač s 400gigs paměti, že sám by stálo $ 1200. A nemůžete dát tolik paměti v počítači. Nejspíš byl význam Kapacita pevného disku. :)
Old 27 leden 2008, 19:04
Dárce Skupina

Průvodce se nastavuje v dolní části, která je okolo $ 1100 s monitorem a případ. Alienware je předražený nevyžádanou tbh - na vědomí, že je 8600GTS (který nepoběží nic na dobré rozlišení) a průměrný CPU.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 27 leden 2008, 21:12
Člen Skupina

To je pravda. Alienware, ale jsou někteří z lepších počítačů se můžete dostat, pokud nechcete postavit sami. Velmi doporučuji jen vybudovat jednu, ale její zvuk, jako jste vy asi nemůžete. Jak jsem řekl dříve, než výzkum spoustu různých výrobci počítačů a vybrat se vám líbí. Pak si můžete dát všechny specifikace tady a můžeme říct, jak dobrý to je, nebo není. Doporučuji vám podívat se na www.ibuypower.com
Mají nějaký slušný počítačů tam.
Uhlíku, mám 7600GT, že jsem běžet s Crysis. Jistě I can't get awesome usnesení s tím, ale funguje to. 8600GT je nyní v pořádku, vím, že později v budoucnu své karty a 8600GT bude haraburdí. Ale když není těžké hráčkou 8600GT je naprosto v pořádku. Navíc můžete upgradovat později, když 8800s sestoupí v ceně trochu.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.