![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο μπαμπάς μου ζήτησε και μου είπε ο τόπος εργάζεται σε is gonna αγοράσει τον υπολογιστή και η μέγιστη τιμή είναι $ 1200. Είμαι πολύ σίγουρος ότι το θέλουν από ένα κουτί ή κάτι, και θέλει να ξέρει τι το καλύτερο δυνατό υπολογιστή μπορεί να πάρει για την τιμή αυτή. Πήρε DSL σούπερ ή κάτι τέτοιο τόσο διαδικτύου του είναι καλή, και έχουν αφήσει να το πάρετε σπίτι. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, εκτός από την τιμή. Θέλει να είναι σε θέση να παίξει καλά παιχνίδια σε αυτό, και θα αγοράσει πιθανώς μια καλή κάρτα γραφικών / περισσότερη μνήμη RAM και αν δεν έρθει με την ΜΥΔ. Είδε ένα comp με 400 μνήμη συναυλία που ήταν Hewlatt Packard αλλά δεν είναι σίγουρος. Χρειάζεται σήμερα, ώστε να μην μπορεί να είναι τίποτα σε απευθείας σύνδεση. τι γίνεται με αυτό;; http://www.alienware.com/product_det...EFAULT # PDP-nav είναι ότι ακριβώς το πράγμα πύργος δεν αρέσει σε μια οθόνη και τέτοια; ποια είναι η καλύτερη δυνατή υπολογιστή μπορεί να πάρει για τα 1200 δολάρια με το ποντίκι / πληκτρολόγιο / οθόνη; |
|
| |||
| |||
| Το μόνο που μπορεί πραγματικά να κάνουμε είναι η έρευνα. Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικούς κατασκευαστές υπολογιστών εκεί έξω. Μου αρέσουν οι υπολογιστές Alienware, έχω ποτέ δεν ανήκουν σε έναν προσωπικά, αλλά ξέρω ότι είναι μεγάλη υπολογιστές παιχνιδιών. Αμφιβάλλω ότι θα έχουν δει έναν υπολογιστή με 400gigs της μνήμης, που θα κόστιζε 1200 δολάρια. Και δεν μπορείτε να θέσει το μέγεθος της μνήμης σε έναν υπολογιστή. Μάλλον ήταν η έννοια Χωρητικότητα σκληρού δίσκου. :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο οδηγός έχει μια ρύθμιση στο κάτω μέρος που είναι περίπου 1100 δολάρια με την παρακολούθηση και την υπόθεση. Alienware είναι υπερτιμημένα tbh σκουπίδια - σημείωμα υπάρχει μια 8600GTS (που δεν θα τρέχει τίποτα σε καλή ανάλυση) και μια μέτρια CPU.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές. Αλλά Alienware είναι μερικά από τα καλύτερα υπολογιστές μπορείτε να πάρετε αν δεν θέλετε να το φτιάξετε μόνοι σας. Συστήνω ιδιαίτερα να οικοδομήσουμε μία μόνο τους ήχους της, αλλά όπως σας πιθανώς δεν μπορεί. Όπως είπα και πριν από την έρευνα μια δέσμη των διαφόρων υπευθύνων υπολογιστή και επιλέξτε αυτή που σας αρέσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε όλες τις προδιαγραφές για την εδώ και μπορούμε να σας πω πόσο καλό είναι ή δεν είναι. Σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο www.ibuypower.com Έχουν κάποια αξιοπρεπή υπολογιστές εκεί. Άνθρακα, έχω μια 7600GT που τρέχω με το Crysis. Σίγουρος ότι δεν μπορεί να πάρει φοβερό ψηφίσματα με αυτό, αλλά δουλεύει. Μια 8600GT είναι εντάξει για τώρα, ξέρω ότι αργότερα στο μέλλον κάρτα μου και η 8600GT θα είναι άχρηστα. Αλλά αν αυτός δεν είναι ένας σκληρός πυρήνας gamer μία 8600GT είναι απολύτως εντάξει. Πλέον μπορείτε να αναβαθμίσετε αργότερα, όταν η 8800s κατέβει σε τιμή λίγο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im a bit Confused | nay27uk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 11 Οκτωβρίου 2009 13:35 |
| Confused newbie! | Caz | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 20 Νοε 2008 12:25 |
| Lil bit σύγχυση σχετικά με αυτή την υπόθεση. | Carl | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 28 Ιουν 2008 04:37 |
| Αλήθεια Confused | Xeon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 14 Νοε 2007 14:13 |
| Σύγχυση σχετικά με μνήμη RAM | mcfarty | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 10 Αυγ 2007 06:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |